Marcel Ciolacu: "PSD nu se dă niciun milimetru înapoi! Nu e un moft, ci o necesitate"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că PSD va continua să pună presiune pe Guvern pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică, menţionând că dublarea alocaţiilor "nu e un moft, ci o necesitate".

"Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?! Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi!", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a susţinut că românii trebuie să ştie că sunt bani pentru dublarea alocaţiilor.

"PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru ca legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică. Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!", a mai scris Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel