Caz macabru la Cluj: O mamă și-a ÎNJUGHIAT cei doi copii de 6 și 8 ani, după care a încercat să dea vina pe socrul său

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O femeie din localitatea Băbdiu, județul Cluj, și-a înjunghiat cei doi copii, un băiat de 6 ani și o fetiță de 8 ani, după care a încercat să dea vina pe socrul său. 

Răsturnare de situație în cazul mamei și a celor doi copii din localitatea Băbdiu, ajunși aseară la spitalul din Dej cu răni provocate prin înjunghiere. În urma anchetei, s-a stabilit că autoarea oribilei fapte este chiar femeia, care a dat mai apoi vina pe socrul său, vrând să se răzbune în urma unui conflict mai vechi. Femeia va fi cercetată acum pentru tentativa de omor, potrivit Dejeanul.ro.

Din datele de până acum, se pare că mama le-a provocat celor doi copii, un băiat în vârstă de 6 ani și o fetiță în vârstă de 8 ani, răni în zona pieptului și a gâtului, iar mai apoi s-a rănit și pe ea în zona abdomenului și zona cervicală.

Cu toate că rănile provocate copiilor au fost superficiale, sunt în zone vitale, astfel că se fac cercetări pentru tentativa de omor. Minorii aveau tăieturi de cuțit și pe mâini, semn că au vrut să se apere. Mai apoi, femeia s-a înjunghiat în abdomen și le-a spus polițiștilor că autorul faptei este socrul ei. Bărbatul a spus încă de aseară că toată ziua s-a aflat cu treabă la o stână din zonă, lucru confirmat de mai mulți săteni alături de care a fost la stana respectivă.

Femeia a fost operată, iar acum este pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Dej, urmând a fi audiată după ce își va mai reveni. A fost anunțată și Autoritatea pentru Protecția Copilului, care astăzi va trimite o echipă la Dej pentru a se stabili dacă după externare, copiii mai sunt în siguranță în locuința respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel