Mama Luizei, NOI DETALII după ce telefonul fiicei sale a fost folosit azi-noapte

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mama Luizei Melencu a vorbit, la România TV, despre telefonul pe care l-a primit în această dimineață referitor la faptul ca telefonul fiicei sale a fost folosit aseară. 

Monica Melencu a fost sunată azi dimineață de o colegă de clasă a fiicei sale care i-a povestit că Luiza a ieșit, miercuri noapte, de pe grupul de Whats App al colegilor de clasă.

"Azi dimineață, în jur de 10.30, am fost apelată pe Facebook de o colegă de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la 1 noaptea, 00.56 mai exact, Luiza a ieșit de pe grupul de WhatsApp al clasei.

Fata este plecată în vacanță, dar a anunțat și la Poliție. I-am dat numărul de telefon al unui polițist de la criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul", a povestit Monica Melencu, la România TV.

Ce au spus polițiștii

"De la Poliție ne-au spus că trebuie să verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei, pentru că nu a fost folosit mult timp", a mai spus mama Luizei Melencu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel