Mama fetiței de 12 ani găsită moartă în lada patului a fost eliberată de autoritățile spaniole. „Spun tot ce știu, nu am ucis pe nimeni”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Marcel Șerbuc, călăul fetiței de 12 ani ar fi stat două zile și o noapte cu trupul în casă. De ce a revenit în apartament
Marcel Șerbuc, călăul fetiței de 12 ani ar fi stat două zile și o noapte cu trupul în casă. De ce a revenit în apartament

Mama fetiței de 12 ani, care a fost găsită fără suflare într-o canapea, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei a fost audiată în Spania prin intermediul sistemului de videoconferință și eliberată. Românca se îndreaptă acum spre România. 

La audierile desfășurate în Spania, mama copilei găsite decedată într-un apartament din București a declarat oamenilor legii că nu are nicio legătură cu tragicul deces al fiicei sale. Inițial, tatăl biologic al fetiței a raportat dispariția acesteia la începutul lunii mai.

După descoperirea macabră, mama și iubitul ei au devenit principalii suspecți în ancheta desfășurată. Conform informațiilor obținute în timpul investigației, se pare că cei doi ar fi părăsit România cu aproximativ o lună în urmă. Însă, după ce a fost audiată în Spania prin intermediul sistemului de videoconferință, mama fetiței de 12 ani a fost eliberată și se îndreaptă acum spre România. 

 

Reacția româncei când colegii de muncă i-au spus că fiica ei a fost găsită moartă

 

Ceilalți colegi români de la ferma din Spania unde lucra mama fetiței, i-au povestit ce se întâmplă în țară în timp ce îi filmau reacția.

Muncitorii au văzut cazul la știri, iar când au văzut poza femeii și că este suspectă s-au gândit să o filmeze în timp ce o întrebau detalii cu privire la ea și la fiica ei, găsită moartă în lada unei canapele. 

Iată întreaga conversație din filmare:

”Ce zice aici... fii-ta, s-au făcut analizele ADN și este o copilă de 12 ani, găsită legată într-un sac. Crezi că mint?”, se aude vorbind bărbatul care filmează. 

Mama fetiței: „Eu de unde să știu. Dacă eu mă sculam la patru dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-su. ”

Bărbatul care filma: „Tu nu plângi după fata ta..”

Mama fetiței: „Nu pot, mă înțeapă în piept, dar nu pot”

Bărbatul care filma: „Pentru că ești în panică mă, că ți-ai omorât copilul.”

Mama fetiței: „Nu am omorât pe nimeni, copilul era la mama.”

Bărbatul care filma: „Ai zis că copilul era bine la mama că stătea acolo și că te duci la muncă cu ea. Păi când te vedeai cu ea nu o întrebai dacă e bine copilul?”

Mama fetiței: „Eu nu sunt în relații bune cu soțul. Și fata când îmi zicea mami vreau la tati, eu o duceam cu mașina până acolo aproape, ea intra în curte și eu plecam.

Bărbatul care filma: „Deci pe 5 aprilie era în țară. Erai aici în Spania, lucrai cu noi?”

Mama fetiței: „Nu”

Bărbatul care filma: „Păi și copilul tău era sub pat. ”

Mama fetiței: „Dacă eram criminală, de ce vorbești aiurea, păi nu te omoram până acum?. Nu știu nimic. Dacă eu știam, nu spuneam?”

Bărbatul care filma: „Tu gândește-te ce le spui la poliție”

Mama fetiței: „Ce v-am spus și vouă: nu știu nimic. Le spun tot ce știu, nu am ucis pe nimeni, nu acopăr pe nimeni și nici eu nu știu cine a ucis-o pe fiica mea.”

 

Partenerul româncei este principalul suspect

 

La început, femeia nu manifestă nicio reacție vizibilă, însă pe parcurs pare să devină iritată de faptul că bărbatul o filmează. Cu toate acestea, ea nu oferă nicio explicație cu privire la evenimentele care au avut loc.

Este important de menționat că șeful fermei la care lucra femeia a fost cel care a informat autoritățile despre prezența ei în Spania, punând astfel în mișcare ancheta în acest caz. Detaliile exacte și circumstanțele implicate sunt în continuare sub investigație pentru a se obține o imagine clară a situației.

Principalul suspect în cazul asasinării fetiței de 12 ani. este partenerul mamei de viață, care este de negăsit. Bărbatul este cel mai căutat individ din România în prezent.. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, există informații că bărbatul ar fi fost localizat în Spania.

Autoritățile desfășoară eforturi concertate pentru a-l identifica și a-l aduce în fața justiției, pentru a clarifica circumstanțele tragice ale acestui caz. Situația este în continuare sub investigație, iar detalii suplimentare vor fi furnizate pe măsură ce ancheta avansează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel