Mașină retro, descoperită la punctul de trecere a frontierei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
masina_retro_frontiera
masina_retro_frontiera

Un bărbat s-a pornit în Polonia pentru a transporta o mașină produsă în anii ‘60, dar planurile i-au fost dejucate de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni, pe motiv că s-au depistat nereguli în actele autoturismului.

 

În seara zilei de 13 octombrie curent, s-a prezentat, pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, un bărbat de 40 de ani, domiciliat în raionul Criuleni. Acesta era la volanul unui Mercedes ce tracta o platformă, pe care se afla un automobil de model GAZ 21, fabricat în 1963.

În timpul verificărilor de rigoare, polițiștii de frontieră au observat că numărul caroseriei autoturismului nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare provizoriu. La audieri, bărbatul a declarat că și-a luat angajamentul doar de a transporta acest automobil în Polonia, contra unei sume de bani. În ceea ce privește neregulile depistate, nu ar fi la curent, transmite Poliţia de Frontieră a Repubicii Moldova. 

Polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST efectuează cercetări pe marginea acestui incident și s-a dispus realizarea unei expertize tehnice. Între timp vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni -2 până la finalizarea anchetei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel