Lună plină în Pești, 10 septembrie 2022. Revoluție în viața zodiilor; Sfat pentru Gemeni: „Dragostea veche nu ruginește“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Lună plină în Pești, 10 septembrie 2022. Revoluție în viața zodiilor; Sfat pentru Gemeni: „dragostea veche nu ruginește“
Lună plină în Pești, 10 septembrie 2022. Revoluție în viața zodiilor; Sfat pentru Gemeni: „dragostea veche nu ruginește“

Lună plină în Pești pe 10 septembrie 2022: Cum va afecta viața diferitelor semne zodiacale?

Luna plină este un fenomen în care discul lunii pline este vizibil pe cerul nopții - 100%. Esoteriștii consideră că acest eveniment poartă o energie foarte puternică, puternică, numindu-l un moment magic. Nu fără motiv, multe ritualuri se desfășoară în timpul lunii pline, iar în această zi, în filme, vârcolacii se transformă din oameni în lupi - își iau esența animală. Indiciul este clar: puterea Lunii pline te poate copleși și îți poate dezvălui ceea ce până atunci a fost ascuns vederii.

Următoarea Lună Plină va avea loc pe 10 septembrie, în zodia Peștilor, la ora 12:59.

Pentru a înțelege modul în care acest eveniment astrologic ne va afecta viața, trebuie să înțelegem care sunt domeniile și subiectele de care este responsabil semnul Peștilor.

 

Lună plină în Pești, 10 septembrie 2022

 

Pești - semnul psihologilor, al oamenilor creativi, al secretelor, al viselor, al așteptărilor, al râurilor, mărilor și oceanelor, al romantismului și al înșelăciunii, al chimiștilor și al biologilor, al fotografiilor și al cinematografelor, al religiei și al credinței, al izolării și al locurilor în care oamenii sunt forțați să se izoleze de lume (închisori, mănăstiri, spitale), al bolilor ascunse, al celor care sunt deosebit de vulnerabili și au nevoie de înțelegere și al celor care sunt dispuși să se sacrifice de dragul celorlalți. Este cel mai intuitiv, cel mai senzual și cel mai emoțional semn.

Înseamnă că, de data aceasta, Luna Plină va fi momentul în care unele secrete și decepții vor ieși la suprafață. Dacă cineva a avut vreo boală ascunsă, prin această Lună Plină se va lăsa descoperit. Dacă cineva are traume psihologice, acest lucru va deveni clar vizibil înainte de sosirea Lunii pline. Unii pot da dovadă de talent creativ, în timp ce alții vor înceta în sfârșit să își mai ascundă sentimentele și vor ceda în fața lor.

Ziua de 10 septembrie se anunță a fi o zi emoționantă, cu lacrimi greu de reținut. Și nu neapărat din cauza resentimentelor sau a durerii, catalizatorul poate fi o amintire plăcută, un cântec emoționant, gestul emoționant al cuiva... Fiți pregătiți pentru faptul că sentimentele vă pot copleși la propriu, ca un val.

 

Ce NU ar trebui să faci în timpul Lunii pline (și în cele două zile de dinaintea și de după)

 

Nu vrei să rezolvi lucrurile, deoarece toată lumea tinde să ceară mai multă atenție în această perioadă. Sentimentele vor fi intensificate la maximum, dar mintea poate, dimpotrivă, să tragă un mic "pui de somn". Gestionarea conflictelor doar pe baza emoțiilor, mai degrabă decât pe baza logicii, nu este o idee bună.

Nu fiți prea raționali în percepția voastră asupra realității. Visarea cu ochii deschiși nu strică în aceste zile.

Nu faceți nimic prea important; faceți-vă timp pentru o cercetare sufletească.

Nu vă certați. În acest timp va părea mai puternic și mai înțelept cel care va lua poziția de așteptare și contemplare, de tăcere și nu-ți va da imediat drumul la gânduri.

Nu trebuie să apelezi la un bărbat pentru ajutor dacă ai de ales, deoarece femeile sunt cele care vor fi mai puternice și mai înțelepte astăzi. Dacă ai nevoie de un sfat psihologic sau alegi la ce coafor să îți faci o programare, de exemplu, mergi pe mâna unei femei. 

Nu vă ocupați imediat de o problemă. Așteptați și vedeți ce se întâmplă timp de trei săptămâni. La urma urmei, Mercur intră în retrogradare în ziua Lunii pline, timp de 3 săptămâni.

 

Ce poți și ce ar trebui să faci de Lună Plină 

 

Fiți creativi. O Lună Plină în Pești deblochează potențialul creativ ascuns, așa că nu ezitați să scoateți vopselele și să pictați, să începeți să scrieți o carte, să vă înscrieți la un curs de canto și așa mai departe.

Revedeți albume vechi și amintiți-vă. Astăzi este o zi bună pentru nostalgie.

Luați o cină romantică cu partenerul dumneavoastră. Este o zi în care sentimentele se pot manifesta cu o vigoare reînnoită și este cel mai bine să o petrecem împreună.

Cumpără-ți un parfum nou.

Plângeți, dacă este necesar. Ți-ai lăsat vreodată sentimentele să zburde? Dați-le drumul și încercați să scăpați de resentimente.

Cereți ajutor psihologic dacă nu vă simțiți bine.

Discută cu iubitul tău, împărtășește-ți grijile sau un secret.

Vizitați un templu dacă sunteți credincios.

Spălați-vă rufele, faceți curățenie umedă, căci apa are o putere extraordinară astăzi. De asemenea, bea apă curată, este o zi foarte bună pentru curățarea organismului.

Lună plină în Pești, 10 septembrie 2022. Revoluție în viața zodiilor

 

Experții în domeniul astrologiei au explicat ce influență va avea Luna plină din 10 septembrie 2022 asupra semnelor zodiacale și ale căror destine se vor schimba cel mai brusc. 

Berbec

Astrologii spun că pentru Berbeci, luna septembrie nu va fi foarte reușită în ceea ce privește cariera. Așadar, începând cu data de 10, planurile mari ar trebui să fie reduse până în octombrie. 

"Mercur în retrogradare va fi doar confuz. Femeile Berbec ar putea fi interesate de tratamentele de întinerire. Planeta care guvernează Berbecul, Marte, se află în casa informațiilor, a documentelor și a rudelor pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să ai răbdare și să nu grăbești timpul", a scris Valentina Wittrock pe pagina sa de Facebook. 

Gemeni

Nativii acestui semn zodiacal de primăvară-vară au parte de proiecte creative interesante. Potrivit unui astrolog, ei sunt destinați succesului. 

"Gemenii din 10 septembrie se vor întoarce la vechi proiecte creative sau vor revizita relații destrămate, deoarece "dragostea veche nu ruginește"... Soarele și Venus în Fecioară sugerează să vă ocupați de propria casă, să decorați, să invitați oaspeți", a scris Wittrock. 

Leu

Nativii din acest semn ar trebui să se aștepte la schimbări care sunt de bun augur pentru bogăția monetară. 

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de schimbări și în segmentul carierei și al autorității. Aceștia își pot schimba locul de muncă sau ocupația. 

"Soarele cu Venus în casa carierei și a autorității, înseamnă că le vor fi recunoscute meritele", a comentat Valentina. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel