Luna Nouă în Berbec ia cu "lopata" toate zodiile. Nimeni nu scapă de efectele sale

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească

Porniți-vă motoarele, deoarece luna nouă din aprilie 2021 pune obiectivele noastre pe foc și ne inspiră să mergem în direcţia pe care ne-o dorim. Sentimentul reînnoit al energiei provocat de schimbarea sezonieră va încărca această zodiile cu puterea unui nou început. Dacă doriți să maximizați vibrațiile bune, veți dori să știți cum Luna Nouă din aprilie 2021 vă va afecta în mod specific semnul zodiacal.

Citeşte şi: Horoscop Chinezesc. Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în luna Aprilie

Luna Nouă din această lună are loc pe tărâmul semnului de foc Berbec, care se referă la conducere, curaj și încărcare, poftă de viaţă. Lunile noi în astrologie sunt asociate cu noi începuturi. Și pentru că Berbecul este primul semn al zodiacului, această plasare lunară îl face un moment extra favorabil pentru începerea de noi proiecte sau stabilirea intențiilor personale. Dacă a existat vreodată un timp pentru a fi asertiv și a prelua conducerea, acesta este.

Vezi și: Horoscopul minciunilor: Top 5 zodii care își aburesc partenerii mai mult decât altele

Această Lună Nouă face parte dintr-un grup de planete în zodia Berbec, deoarece soarele și luna vor fi alăturate de planeta Venus și Mercur. Această grupare planetară ne oferă șansa de a ne asigura că ne stabilim obiective care nu numai că au sens logic, ci și că rezonează profund în inimile noastre.

 

Luna Nouă în Berbec. Cum va afecta fiecare zodie în parte

 

Toată lumea se va simți mai impulsivă și mai puternică în timpul acestei perioade, dar dacă doriți să cunoașteți cel mai bun mod de a vă direcționa energia, citiți horoscopul lunii aprilie 2021.

Citeşte şi: Horoscop aprilie 2021. Berbeci, bucuraţi-vă cât durează! Previziuni despre dragoste şi bani

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

La mulți ani, Berbec! Această nouă lună este ca un nou început personal pentru tine, deoarece oferă o șansă puternică de a străluci într-un mod nou și creativ. Stabiliți câteva obiective noi, faceți câteva alegeri îndrăznețe în materie de modă sau găsiți noi modalități de a spune ce credeţi și de a vă exprima sentimentele. Lumea vrea să vă vadă strălucirea autentică, așa că lăsați-vă să fiți voi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În timp ce această lună nouă s-ar putea manifesta printr-o creștere a energiei fizice pentru unele semne, s-ar putea să vă facă să vă simţiți epuizaţi! Folosiţi acest moment lunar liniștit ca timp pentru reflecție personală și odihnă în loc să încercați să abordați tot ce se află pe lista dvs. de sarcini. Conectarea cu sine și recuperarea timpului de relaxare atât de necesar vă vor oferi claritate asupra obiectivelor dvs.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Întoarceți o nouă frunză în viața voastră socială, Gemeni, și aveți ocazia să vă distraţi cu prietenii. Fii un lider printre colegii tăi și planifică câteva activități interesante cu echipa ta - indiferent dacă asta înseamnă găzduirea unei nopți virtuale de joc cu prietenii sau planificarea unei ore fericite cu colegii tăi. "Adunați-vă trupele și preluați conducerea"!

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este timpul pentru un început proaspăt în viața dvs. profesională și să începeți să vă arătați partea asertivă. Nu te feri să urmărești noi oportunități profesionale, să te nominalizezi pentru o promoție la locul de muncă actual sau să le explici șefilor tăi exact de ce meriţi o mărire. Ești propriul tău avocat valoros și amintește-ți că roata scârțâitoare primește uleiul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Această lună nouă te face să pleci într-o nouă aventură interesantă, Leu. Cerul este limita când vine vorba de ceea ce puteți realiza, așa că începeți să vă manifestați viziunea pentru viitor ca și cum ar fi ceva posibil. Acesta este un moment propice pentru a vă înscrie la un curs interesant, pentru a rezerva o excursie într-un loc îndepărtat sau pentru a face ceva total neașteptat. Fii curajos și vei culege beneficiile riscurilor tale.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Este normal să te temi de ceea ce nu poți vedea, Fecioară, dar această lună nouă îți amintește că ești suficient de puternic pentru a face față oricărui monstru care se ascunde sub pat. Este timpul să te îndrăznești și să începi să-ți asumi datorii - financiare sau spirituale. Respectați promisiunile și plătiți ceea ce datorați, astfel încât să vă puteți curăța conștiința și să fiți liberi de bagajele care vă îngreunează.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea este acum în mintea ta, Balanță. Pledarea pentru tine și prioritizarea propriilor nevoi, gânduri și plăceri este la fel de importantă ca și compromisurile. Dacă cineva apropiat nu se poate descurca, aţi putea să doriți să reconsiderați dacă relația respectivă funcționează cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Această lună nouă ultra-motivantă te inspiră să preiei sarcina rutinei tale zilnice și să devii serios privind sănătatea ta, Scorpion. Indiferent dacă începeți o nouă rutină de exerciții provocatoare sau vă angajați să păstrați un program mai organizat, această neplăcere vă oferă atât impulsul, cât și energia de care aveți nevoie pentru a începe o nouă eră și mai productivă în viața de zi cu zi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 Această lună nouă într-un semn de foc aduce vibrații aprinse spre viața ta amoroasă - deci, ar putea fi un moment norocos să întâlnești pe cineva. Dacă sunteți într-o relație, injectați un pic de entuziasm în rutina dvs. obișnuită romantică, făcând împreună ceva creativ care vă poate reanima pasiunile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Această nouă lună aduce un nou capitol în inima ta, Capricorn. Problemele de familie sau problemele emoționale ar putea să vă atragă atenția acum, așa că puneți-vă viața profesională în așteptare, astfel încât să vă puteți aborda pe deplin sentimentele. Extindeți o ramură de măslin unui membru al familiei sau persoanei dragi din trecutul dvs. și fiți dispuși să renunțați la resentimente mărunte. Acum este momentul să ierți și să uiți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ideile dvs. inovatoare nu servesc nimănui dacă le păstrați îmbuteliate în interior, Vărsător. Această lună nouă vă cere să începeți să vă conectați cu îndrăzneală cu ceilalți și să vă exprimați gândurile într-un mod nou incitant. Porniți un podcast, lansați un blog sau pur și simplu petreceți ceva timp suplimentar socializând cu oameni care vă motivează.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Această lună nouă îți curăță argintul din viața financiară și îți oferă motivația de care ai nevoie. Este timpul să vă creșteți veniturile și să începeți să manifestați tot felul de abundențe în viața voastră. Nu vă fie teamă să cereţi universului dar şi şefilor sau colaboratorilor exact ceea ce știți că meritați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel