Horoscopul minciunilor: Top 5 zodii care își aburesc partenerii mai mult decât altele

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc. Cele mai mincinoase zodii. Nu poţi să ai încredere în ele
Horoscop chinezesc. Cele mai mincinoase zodii. Nu poţi să ai încredere în ele

Cu toții am mințit, am ascuns sau am omis lucruri în anumite situați, în mod conștient sau nu. Dar cei mai mulți astrologi sunt înclinați să creadă că aceste semne zodiacale sunt cele care îi mint cel mai des pe cei dragi. Iată cum arată horoscopul minciunilor și top 5 zodii care își aburesc partenerii mai mult decât altele.

Există minciuni nevinovate? Omisiuni sau minciuni zise cu scopul de „a face bine“? Este minciuna o încercare de a se sustrage responsabilității sau este într-adevăr un lucru util? Să nu spui ceva sufletului tău pereche și să te ascunzi în mod deliberat, astfel încât să nu-și facă griji - este o minciună sau nu? Întrebări filozofice, nu?

Citește și Horoscopul banilor pentru luna mai 2021. Zodiile care nu are voie să cheltuiască. Predicții financiare pentru toți nativii

Totuși, astrologii cred că 5 dintre zodii mint cu mai mare ușurință și mai des pe cei dragi lor.

Citește și Horoscop chinezesc 12 - 18 aprilie 2021. Predomină furia și durerea în această săptămână. Predicțiile pentru fiecare semn în parte

Gemeni

Gemenii sunt doar un exemplu viu de mincinoși „benefici“. Oamenii din acest semn zodiacal apelează adesea la mici minciuni în relațiile lor. Și totul pentru că prețuiesc emoțiile altora și nu vor să îi rănească pe cei dragi. Prin urmare, adesea mint sau ascund deliberat ceva pentru a menține pacea într-o relație.

Vezi și: Horoscop „dermatologic“: Problemele de frumusețe la care sunt predispuse zodiile și remediile miraculoase

Horoscopul minciunilor: Top 5 zodii care își aburesc partenerii

 

Peşti

Peștii își iubesc de obicei partenerii, dar în același timp, nu găsesc întotdeauna curajul să le ceară sau să le spună ceea ce au nevoie. Nativii din acest semn zodiacal nu mint întotdeauna direct - deseori manipulează fapte. Ei găsesc pârghiile necesare și construiesc tactici simple pentru a-și croi drum către ceea ce își doresc.

Balanță

Poate cel mai volubil semn zodiacal după Gemeni, Balanțele sunt fermecătoare și sociabile și le place, de asemenea, să manipuleze. Dar, spre deosebire de Pești, Balanța minte adesea pentru a nu intra într-o situație incomodă sau pentru a nu provoca o ceartă.

Rac

Racii îi mint adesea pe partenerii lor atunci când nu le este ușor să accepte un altfel de adevăr, decât acela pe care îl cunosc ei. Dar, de obicei, minciunile lor au o frecvență mai redusă și nu provoacă vătămări grave. Astrologii îi sfătuiesc pe Raci să învețe să accepte viața și relațiile într-un mod mai realist, decât să plutească într-o lume fantastică. Apoi, nevoia de a disimula vancepe să dispară.

Vărsător

Vărsătorii aderă, de asemenea, la tactica „minciunelelor“ sau atunci când este necesar. Dar oamenii din acest semn zodiacal uită adesea unde și ce au mințit, așa că partenerul îi prinde deseori. Vărsătorii sunt mincinoși foarte nepricepuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel