Horoscop chinezesc 12 - 18 aprilie 2021. Predomină furia și durerea în această săptămână. Predicțiile pentru fiecare semn în parte

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc 12 - 18 aprilie 2021. Predomină furia și durerea în această săptămână. Predicțiile pentru fiecare semn în parte
Horoscop chinezesc 12 - 18 aprilie 2021. Predomină furia și durerea în această săptămână. Predicțiile pentru fiecare semn în parte

În săptămâna 12 - 18 aprilie 2021 predomină elementele Lemn, Metal, Pământ, Foc și Apă, prin urmare emoțiile generale resimțite vor fi fluctuante.

Săptămâna poate fi epuizantă atunci când avem o mulțime de obligații. Deciziile pe care trebuie să le luăm devin uneori confuze atunci când orice ajutor pe care îl puteți primi ar putea fi destul de util pentru a clarifica îndoielile pe care le aveți. Marea înțelepciune a semnelor horoscopului chinezesc poate fi acea inspirație suplimentară de care s-ar putea să ai nevoie.

Vezi și: Horoscop „dermatologic“: Problemele de frumusețe la care sunt predispuse zodiile și remediile miraculoase

Lemnul va predomina, iar furia este starea emoțională dominantă, urmată de metal, cu care se va face dreptatea cu durere. Pămândul va aduce ponderarea energiei, iar Focul aduce speranță.

 

Șobolan

 

Dragoste: Semnul Șobolanului nu are în vedere prea multe soluții pentru această perioadă a vieții sale, dar nimic nu este atât de cumplit pe cât pare, deoarece cei care au o relație de multă vreme ar putea vedea că lucrurile nu merg bine, dar va exista întotdeauna o cale de ieșire pentru a îmbunătăți ceea ce nu este corect. 

Bani/Muncă: Vă veți aștepta la o mulțime de recompense.

Sănătate/Bunăstare: acționați într-un mod corect, în conformitate cu ceea ce simțiți, dar cumva lucrurile merg prost.

 

Bou

 

Dragoste: Iubirea va fi foarte stabilă pentru această săptămână, fiecare angajament care există va fi durabil deoarece în această săptămână veți fi strâns legat de emoțiile voastre, astfel încât să vă asigurați că veți lua decizii bune în inima. 

Bani/Muncă: Decizii importante la locul de muncă, acest semn arată lucruri care aparent nu au sosit încă, dar care cu siguranță vor apărea foarte curând. 

Sănătate/Bunăstare: Dacă nu doriți să vă treziți prost dimineața, este mai bine să mergeți la culcare foarte devreme, va fi singurul lucru care vă poate asigura o săptămână bună.

 

Tigru

 

Dragoste: Acest semn va regândi lucrurile în această săptămână, în special cei care se întâlnesc cu cineva nou. Este posibil ca lucrurile să nu progreseze în cel mai bun mod și ar trebui să faceți modificări în modul în care vă raportați la acea persoană. 

Bani/Muncă: Nu vă lăsați munca în mâinile altei persoane doar pentru că nu puteți face anumite lucruri, este necesar să fiți întotdeauna conștienți de ceea ce putem și ce nu putem face.

Sănătate/Bunăstare: este foarte interesant să știm despre viața altor persoane, indiferent dacă sunt copii sau vârstnici, deoarece primii ne amintesc de inocența noastră și de stadiul dulce al naivității, în timp ce cei din urmă ne ajută să vedem realitatea și viața așa cum este ea.

 

Iepure

 

Dragoste: Pentru iubire nu există măsuri, nu există secrete, cu atât mai puține scuze, dacă iubești cu adevărat, atunci te vei oferi complet, fără a însemna că datorită ei vei înceta să vezi realitatea așa cum este, ci cu un fel de iluzie înăuntrul tău.

Bani/Muncă: Există planuri de lucru pentru a vă promova, dar nu veți fi informat încă. 

Sănătate/Bunăstare: nu recurgeți la minciună când nu știți cum să rezolvați ceva.

 

Dragon

 

Dragoste: Nu credeți tot ce vă spune cineva la prima întâlnire, poate fi cineva foarte sincer, dar nu veți ști că până mai târziu, între timp, protejați-vă puțin securitatea și intimitatea, nu știți unde va merge calea tu cu acea persoană. 

Banii/munca: vă așteptați la mai mult în munca dvs., aveți dreptate, trebuie să așteptați mult mai mult, deoarece lucruri și mai bune vin pentru dvs. în viitor.

Sănătate/Bunăstare: Dacă treci printr-o etapă de stres sau anxietate, îți va fi greu să adormi și trebuie să te odihnești urgent.

 

Șarpe

 

Dragoste: Nu există niciun motiv pentru care să te gândești tot timpul la lucrurile care nu merg bine în viața ta în acest moment, mai ales în dragoste.

Bani/Muncă: Măsurați-vă cheltuielile, cheltuiți ca și când ați avea toți banii din lume și nu este bine.

Sănătate/Bunăstare: Nu vă îndoiți de sfaturile pe care vi le oferă astăzi o persoană în vârstă cu privire la sănătatea dvs.

 

Cal

 

Dragoste: Nu există motive care să vă poată împiedica să ne îndrăgostim din nou. Dacă în inima ta se nasc sentimente frumoase în jurul cuiva pe care tocmai l-ai cunoscut, lasă asta să continue, vezi unde te duce, este cel mai bun lucru pe care îl putem face atunci când începem să ne îndrăgostim. 

Bani/Muncă: Pentru banii pe care trebuie să îi aveți săptămâna aceasta, ar trebui să aveți doar o atitudine pozitivă și proactivă.

Sănătate/Bunăstare: Este un moment bun pentru a începe să spui nu lucrurilor pe care le trăiești, care nu-ți fac bine.

 

Capră

 

Dragoste: Iubirea are multe de învățat, unul dintre cele mai importante lucruri este predarea, deoarece, dacă poți învăța cum să te dăruiești în măsura corectă pentru a face viața altcuiva mult mai bună și a ta, de asemenea, atunci vei fi înțeles mult din ceea ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Bani/Muncă: În viața ta profesională, lucrurile merg în cel mai bun mod posibil.

Sănătate/Bunăstare: Nu vă pierdeți cumpătul doar pentru că ceea ce ați planificat nu a fost realizat așa cum v-ați dorit.

 

Maimuță

 

Dragoste: Este important să vă clarificați dorințele înainte de a intra într-o relație mai serioasă.

Bani/munca: Dacă vă așteptați la un rezultat bun din tot ceea ce ați experimentat, atunci trebuie să fie pentru că ați făcut cu adevărat un efort în sensul aceasta.

Sănătate/Bunăstare: Nu lăsați viața să fie negativă cu dvs!

 

Câine

 

Dragoste : Este bine să lăsăm persoana pe care o iubim să aibă propriile interese.

Bani/Muncă: În relația de muncă pe care o aveți acum cu colegii dvs. există mai multe erori pe care ar trebui să începeți să le explorați, una dintre ele ar fi lipsa de importanță pe care o acordați ideilor altora.

Sănătate/Bunăstare: Trebuie să vă îmbunătățiți tratamentul față de ceilalți.

 

Porc

 

Dragoste: Schimbările pe care începeți să le experimentați vor fi ceva care vă va ajuta să decideți mai multe lucruri în viața voastră.

Bani/Muncă: Dacă vă gândiți să schimbați locul de muncă, săptămâna aceasta este cea ideală pentru dvs.

Sănătate/Bunăstare: Ești foarte bine cu sănătatea și așa o vei ține toată săptămână.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel