Luna Nouă din februarie 2022: Se aliniază cu începerea Anului Tigrului în zodiacul chinezesc și anunță schimbări radicale

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Luna Nouă din februarie 2022: Se aliniază cu începerea Anului Tigrului în zodiacul chinezesc și anunță schimbări radicale
Luna Nouă din februarie 2022: Se aliniază cu începerea Anului Tigrului în zodiacul chinezesc și anunță schimbări radicale

Luna nouă a lunii februarie 2022 va apărea în prima zi a lunii, așa că trebuie să cunoaștem sensul ei spiritual. Vă va ajuta să vă manifestați intențiile și să lucrați la noi proiecte.

Luna nouă din februarie 2022 va apărea pe cer pe 31 ianuarie (ora Pacificului) și 1 februarie (ora de est). Pentru cei dintre voi aflați în fusul orar estic, această lunație crește în prima oră a lunii februarie. Cu toate acestea, pentru cei din ora Centrală sau Pacific, această lunație se dublează, ceea ce înseamnă că este a doua lună nouă care apare pe parcursul unei luni.

Indiferent de ce parte a calendarului te afli, semnificația spirituală a lunii noi din februarie 2022 ne poate ajuta să construim o nouă perspectivă care să ne propulseze cu încredere în viitor.

Citește și Horoscop. Aceste zodii vor avea ghinion în dragoste în anul 2022

Luna Nouă marchează faza de început a ciclului lunar, așa că din punct de vedere astrologic sunt aliniate cu energia noilor începuturi. Indiferent dacă stabiliți intenții, începeți un proiect sau încercați să manifestați mai multă energie în viața voastră, mediul axat pe reînnoire al unei luni noi este considerată cea mai bună fază lunară pentru a face acest lucru.

Deoarece această lună nouă are loc în semnul Vărsătorului, sensul spiritual al lunii noi din februarie 2022 se referă la a merge mai departe într-un viitor mai bun.

Vezi și Horoscop chinezesc 2022: Cele patru zodii care ar putea deveni bogate în Anul Tigrului

 

Care este sensul spiritual al Lunii Noi din februarie 2022?

 

Luna Nouă din februarie 2022 este despre crearea de noi reguli pentru noi înșine. Energia zodiei Vărsător este liberă, gânditoare, rebelă și neconvențională, așa că această lună nouă ne va face să ne îmbrățișăm ciudățenia și să găsim conexiune cu ceilalți prin ciudățeniile noastre.

De asemenea, această lună nouă se aliniază cu data Anului Nou Lunar, care începe pe 1 februarie și anunță Anul Tigrului de apă în zodiacul chinezesc.

„În 2022, energia Tigrului va consta în a face schimbări mari, a ne distra mai mult și a primi noi aventuri”, a declarat astrologul Narayana Montúfar, autoarea cărții „Moon Signs: Unlock Your Inner Luminary Power”.

Citește și Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

„În astrologia occidentală, semnificația spirituală a acestei luni noi este aproape aceeași: este ideală pentru a te despărți de vechi și pentru a atrage noul, în timp ce construim fundații care sunt mai aliniate cu ceea ce devenim”. Indiferent dacă sărbătorești sau nu Anul Nou Lunar, luna nouă corespunzătoare din acest an în Vărsător strălucește cu magia noilor aventuri și potențialul de schimbare radicală.

 

Cum să faci față energiei lunii noi din februarie 2022

 

Având în vedere că Saturn influențează puternic vibrația de încălcare a regulilor acestei luni noi din Vărsător, este un moment bun să examinăm defectele convingerilor noastre personale și să fim dispuși să ne schimbăm obiceiurile.

Vezi și Horoscop. Secretele astrale pentru ca fiecare zodie să obțină succesul în 2022: Vin banii pentru Berbec, Rac și Pești!

„Această lună nouă este o oportunitate incredibilă de a rupe tiparele negative și de a începe din nou”, spune Montúfar. Energia zodiei Vărsător ne face să dorim să construim o lume mai bună, dar pentru a schimba viitorul, trebuie să fim dispuși să ieșim din zonele noastre de confort și să schimbăm mai întâi prezentul. Este un moment bun pentru a scrie în jurnal despre orice simți că te împiedică să fii sinele tău autentic, astfel încât să-ți poți curăța calea către creștere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel