Luis Lazarus neagă că are Covid-19. Diana Șoșoacă, mesaj din spital: „Uite ce primesc!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar, joi, după ce ar fi fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Senatoarea Diana Șoșoacă a primit un mesaj de la acesta prin care el neagă că ar fi de fapt infectat.

Deși prezentatorul tv Luis Lazarus a fost internat în spital, primind confirmarea că a fost infectat cu nou coronavirus, acesta îi trimite mesaje senatoarei Diana Șoșoacă prin care neagă faptul că a fost depistat pozitiv. El artă că a primit două SMS-uri cu două rezultate diferite de la DSP pentru testele efectuate: unul pozitiv, altul negativ. 

Vezi și: Luis Lazarus, internat în spital cu forme severe de Covid-19?

O sursă apropiată familiei, dar și senatoarea Diana Șoșoacă au confirmat în cursul zilei că Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat și a aflat că este pozitiv.

„LUIS LAZARUS NU ARE COVID! LE-AR PLACEA ĂSTORA SA AIBA! ARE PNEUMONIE! 5 TESTE NEGATIVE COVID! SI EI TOT COVIDAT IL CONSIDERA! DEOCAMDATĂ ESTE MAI BINE SA NU VORBEASCĂ! IA UITE CE REZULTATE SE PRIMESC IN SPITAL LA INTERVAL DE 2 ORE! NOAPTEA MINTII! M-A RUGAT SA VA TRANSMIT ACESTE DATE!“, scrie Diana Șoșoacă pe pagina sa de facebook, arătând un mesaj de la Lazarus în care  se observă o captură cu 2 SMS-uri cu rezultate diferite ale testului Covid, primite în aceeași zi de realizatorul Tv.

2. -imagine fara descriere- (diana-sosoaca.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel