Ludovic Orban vrea demiterea lui Renate Weber. „Nu mai e de mult timp Avocatul Poporului"

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ludovic Orban a anunțat că va cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea demiterii lui Renate Weber.

„Nu mai e de mult Avocatul Poporului. S-a arătat a fi prietenul celor cu pensii foarte mari. Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber pentru a numi un Avocat al Poporului care să acționeze în conformitate cu Constituția și în interesul cetățenilor români”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a subliniat că Renate Weber se comportă ca avocatul celor care au încălcat legea și au pus în pericol sănătatea celorlalți.

„Renate Weber s-a arătat a fi prietenul PSD, avocatul PSD și acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, de peste 7000. Nu e vorba de toți cei care s-au pensionat - militari, polițiști, jandarmi, care au pensii de 3500-4500, care au lucrat în operativ. Se arată a fi apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari, cei care au abuzat legislația pensiilor, au profitat de orice portiță și și-au umflat pensiile cu pompa. Asta e Renate Weber, avocatul acestor oameni”, a mai adăugat Orban, potrivit Antena 3.

Reacția premierului a venit după ce Renate Weber a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel