Ludovic Orban explică poza cu el şi Liviu Dragnea: "Vă faceţi că nu vă amintiţi! Dragnea a ieşit la declaraţii cu geaca galbenă"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Premierul Ludovic Orban le-a dat replica la finalul dezbaterilor celor care l-au criticat şi a explicat imaginea cu el şi Liviu Dragnea inversând gecile.

"Nu voi răspunde la nicio bădărănie sau minciună nenorocită rostită la acest microfon. Repet mesajul: ştiu că aveţi probleme cu cititul dar înainte să vorbiţi de un subiect trebuie să citiţi. Văd că nici nu m-aţi ascultat ce am spus. Măcar ascultati dacă aveţi probleme cu cititul".

Premierul Ludovic Orban a povestit apoi istoria fotografiilor în care apare îmbrăcat în geacă roșie, alături de Liviu Dragnea, care poartă o geacă galbenă, afirmând că au fost făcute în 2009. ”Eu nu am ieșit în fața românilor cu geaca roșie, pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții”; a spus el.

”V-ați dezis de șeful vostru, dar e vorba de un fake-news. E vorba de pozele pe care le circulați de doi ani și jumătate. Vă spun povestea. Acele poze sunt făcute în 2009, după turul doi al alegerilor prezidențiale, în care conducerea PSD a venit să mulțumească - 2009, vă readuc aminte - conducerii PNL, dlui Crin Antonescu, care ulterior v-ați și înțeles când ați pus bazele USL, nu cu mine. Schimbul de geci a fost făcut cu următorul scop - președinții partidelor din acea perioadă, dl. Antonescu și dl Geoană, dl Antonescu mi-a cerut mie să ies la conferința de presă îmbrăcat în geaca roșie și dl. Geoană i-a cerut lui Dragnea să iasă îmbrăcat în geaca galbenă. După ce am probat gecile, dl Dragnea a ieșit în geaca galbenă, iar eu nu am ieșit în fața românilor cu geaca roșie, pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții să port geaca roșie pe care niciodată nu voi accepta să o port”, a povestit Ludovic Orban în plenul Parlamentului.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis a declarat de la tribuna Parlamentului că actualul premier Ludovic Orban a fost ales parlamentar în 2012 ”pe liste făcute cu același pix al președintelui Dragnea”, când a candidat pe listele USL.

"Țin să îi reamintesc domului Orban că și domnia să a fost parlamentar pe liste făcute cu același pix al președintelui Dragnea, în 2012, când ați candidat impreună în USL. Nu păreati atunci să fiți deranjați de culoarea pixului sau a gecii. (... )Pe noi nu ne-a pus nimeni pe noi nu ne pune nimeni din pix. Dacă la PNL este așa, se explică unele lucruri.", a declarat Alfred Simonis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel