Orban: Dragnea și Tăriceanu au scris o nouă „MARȚI NEAGRĂ” în istoria României

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban a declarat, că prin raportul MCV se poate înţelege că Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu sunt împotriva UE şi antieuropeni.

 

"Coaliția PSD-ALDE a scris o nouă „marți neagră” în istoria României de după 1 ianuarie 2007, mai precis de la integrarea României în Uniunea Europeană. Astăzi, Comisia Europeană și Parlamentul European au arătat clar că Guvernul și majoritatea parlamentară PSD-ALDE sunt în afara valorilor europene, în afara principiilor europene, în afara reglementărilor care stau la baza funcționării Uniunii Europene.

Astăzi se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializați în infracțiuni, au capturat statul român și folosesc puterea obținută în alegeri nu pentru a servi interesul cetățeanului român, și pentru a-și rezolva problemele personale, și pentru a încerca să scape de consecințele infracțiunilor pe care le-au săvârșit de-a lungul carierei lor politice.

Raportul privind Mecanismul de Cooperare și Verificare, rezoluția Parlamentului European arată foarte clar că Dragnea și Tăriceanu și camarila din jurul lor sunt antieuropeni și sunt împotriva Uniunii Europene, și pun în pericol toate beneficiile cetățenilor români de pe urma apartenenței României la Uniunea Europeană", a declarat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel