Lucian Şova aruncă SĂGEŢI: "Ipocrizie/nepricepere! Te numești Corina Crețu HABARNAM"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Lucian Șova i-a cerut Corinei Crețu să spună românilor de ce a rupt cu mâna ei proiectul pentru metroul București - Otopeni și că aceasta nu își mai amintește cu cine și ce a vorbit. Fostul ministru al Transporturilor a precizat că el nu face „SF-uri pe vorbe și ochi frumoși”.

„Ipocrizie/nepricepere! Te numești Corina Crețu 'HABARNAM'

- Atât cât am fost ministru al Transporturilor în 2017, tot atâta minte și pricepere are doamna Crețu la fonduri europene și altele.

- Mai bine să spună românilor de ce a rupt cu mâna ei proiectul metroului București - Otopeni în două și a aprobat finanțarea proiectului doar până la Mall Băneasa. De ce am fost nevoiți, eu și o întreagă delegație să ne certăm pe acest proiect cu funcționarii doamnei Crețu, ea lăsându-ne singuri în birou, pentru că a plecat la fumat. Iar eu am martori și memorie că ea era comisar în 2018.

- Eu nu fac SF-uri pe vorbe și ochi frumoși. Am făcut o analiză multicriterială, începută în mai 2018 și terminată în decembrie 2018 cu BEI-Passa, validată de Jaspers, pe care am trimis-o la Bruxelles. Constat că dna. Crețu habar nu are de acest lucru.

- Am prins în proiectul de buget 2019 refacerea SF-ului pentru Iași - Tg. Mureș dar și SF + PT pentru Bacău - Brașov, singura autostradă ce va putea fi realizată între Moldova și Transilvania vreodată.

- Cred că dacă nu ține minte cu cine a vorbit, nu ține minte nici ce a vorbit. Cu mine precis nu a vorbit”, a scris Lucian Șova, sâmbătă, pe Facebook.

Reacția lui Lucia Șova vine în contextul în care Europarlamentarul Corina Crețu a dezvăluit, sâmbătă, într-o conferință de presă, o discuție cu fostul ministru al Transporturilor în care i-a propus lui Lucian Șova începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8, afirmând că acesta i-ar fi spus că trebuie să discute cu Liviu Dragnea.

La sfârșitul anului 2018, reprezentanţii asociaţiilor care luptă pentru Autostrada Ungheni - Târgu Mureş, ce leagă Moldova de Ardeal, declarau că sunt convinși că Liviu Dragnea pune beţe în roate construirii acesteia.

Ulterior, când la conducerea ministerului a ajuns Răzvan Cuc, acesta declara că Autostrada A8 este obiectiv național și în Moldova vor fi construiți kilometri de autostradă, potrivti Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel