Lucian Șova: „Proiectul pentru finanțarea Centurii Capitalei a fost recepționat de Comisia Europeană”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, interviu la Antena 3.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, la Antena 3, faptul că a avut astăzi o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă unde au discutat problemele actuale. 

„Eu sunt Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor e mai mult decât un slogan pentru că eu cred în ceea ce fac. Am avut o întâlnire programată încă de ieri (n.r. - cu Viorica Dăncilă). În esență, i-am dat câteva detalii în legătură cu situația de la Metrorex. I-am dat asigurări că în cursul anului viitor voi avea în vedere să valorificăm această natură financiară. Astăzi am afirmat că există acest risc”, a afirmat Lucian Șova.

De asemenea, Şova susține că proiectul pentru finanțarea Centurii Capitalei a fost recepționat de Comisia Europeană, în data de 5 decembrie, contrazicându-i pe toți cei care spuneau că nu s-a trimis acest proiect la Bruxelles.

„Proiectul pentru finanțarea Centurii Capitalei a fost recepționat de Comisia Europeană. Am print screen în telefon și vă arăt. Proiectul este la Comisia Europeană. Proiectul a fost urcat în sistem chiar când s-a vorbit că nu există, dar aici durează mai mult. Proiectul a fost recepționat de Comisia Europeană pe data de 5 decembrie”, a precizat Lucian Șova.

[știre în curs de actualizare]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel