Lucian Șova: „Proiectul pentru finanțarea Centurii Capitalei a fost recepționat de Comisia Europeană”

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, interviu la Antena 3.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, la Antena 3, faptul că a avut astăzi o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă unde au discutat problemele actuale. 

„Eu sunt Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor e mai mult decât un slogan pentru că eu cred în ceea ce fac. Am avut o întâlnire programată încă de ieri (n.r. - cu Viorica Dăncilă). În esență, i-am dat câteva detalii în legătură cu situația de la Metrorex. I-am dat asigurări că în cursul anului viitor voi avea în vedere să valorificăm această natură financiară. Astăzi am afirmat că există acest risc”, a afirmat Lucian Șova.

De asemenea, Şova susține că proiectul pentru finanțarea Centurii Capitalei a fost recepționat de Comisia Europeană, în data de 5 decembrie, contrazicându-i pe toți cei care spuneau că nu s-a trimis acest proiect la Bruxelles.

„Proiectul pentru finanțarea Centurii Capitalei a fost recepționat de Comisia Europeană. Am print screen în telefon și vă arăt. Proiectul este la Comisia Europeană. Proiectul a fost urcat în sistem chiar când s-a vorbit că nu există, dar aici durează mai mult. Proiectul a fost recepționat de Comisia Europeană pe data de 5 decembrie”, a precizat Lucian Șova.

[știre în curs de actualizare]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

21 apr 2019, 19:53 in Știri
Horoscop, luni, 22 aprilie 2019

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25