Lucian Mîndruţă a ŢIPAT la Teodor Meleşcanu: "Nu pot să îl ascult pe POLITRUCUL ăsta!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

A fost scandal în direct, la Digi24, între jurnalistul Lucian Mîndruţă şi ministrul Teodor Meleşcanu.

Ministrul Afacerilor Externe a fost contactat telefonic pentru a vorbi despre cozile kilometrice cu români care nu au reuşit să voteze în diaspora. Întrebat de ce nu s-a dat o ordonanţă de urgenţă pedntru prelungirea programului la secţiile de votare din străinătate, Meleşcanu a declarat că nu se putea, din considerente legale.

"Am vorbit despre ideea unei ordonanţe de urgenţă cu doamna Dăncilă personal, care mi-a spus că nu se poate face o ordonanţă de urgenţă. Trebuie cel puţin o zi să fie pusă pe site pentru a putea să facă o OUG şi ar fi fost o încălcare flagrantă. Nu a fost o problemă de redactare, ci problemă legală", a declarat Teodor Meleşcanu, la Digi24.

 

Meleşcanu: Nu se putea da OUG pentru prelungirea programului

 

Întrebat de ce nu s-a putut anticipa numărul mare de votanţi din străinătate, ministrul susţine că aceştia au depăşit orice evaluare făcută în prealabil.

"Nimeni nu ştie câţi români stau în străinătate. Noi am cerut tuturor ambasadelor şi consulatelor să ne facă propuneri de câte secţii de votare doresc dânşii şi pe toate le-am aprobat. Evident că prezenţa la vot a fost masivă şi a depăşit orice evaluare. Evaluarea au făcut-o ambasadele şi consulatele",  a fost explicaţia ministrului.

 

Lucian Mîndruţă: "Nu pot să îl ascult pe politrucul ăsta!"

 

În acel moment, Lucian Mîndruță, aflat în platoul Digi24, a răbufnit:

"Deci, domnule Meleşcanu, lumea e de vină că vrea să voteze, voi sunteţi perfecţi. Numai românii sunt de vină, conducătorii lor, niciodată. Nu pot să îl ascult pe politrucul ăsta, îmi pare rău! Serios, acum! Hai să ne mai prostiţi încă o dată în faţă. Ne-aţi prostit în 2014, hai să o luăm de la capăt!", a spus jurnalistul pe un ton ridicat.

"Problema fundamentală este legată de cu totul altceva. Nu poţi să anticipezi până nu ştii cam câţi români trăiesc în ţările respective. (...) Nu avem la ora actuală o statistică foarte clară", a mai declarat ministrul Afacerilor Externe, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel