Insula Belina, înapoi la Apele Române. LOVITURĂ pentru TelDrum

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Insula Belina și Brațul Pavel au revenit în administrarea Apelor Române. 

Insula Belina și Brațul Pavel au revenit, luni, în administrarea Apelor Române, după ce Consiliul Județean Teleorman a decis să redea cele două obiective statului român, transmite MEDIAFAX.

Consiliul Județean Teleorman a adoptat, luni, cu 5 abțineri, un proiect de hotărâre prin care Insula Belina și Brațul Pavel au trecut din nou în administrarea statului, după cinci ani în care s-au aflat în închirierea Teldrum.

Returnarea se face în baza aceleiași HG din 17 decembrie 2013, semnată de Victor Ponta, premier la acea vreme, și asumată de vicepremierul Liviu Dragnea, în prezent președinte al Camerei Deputaților.

Cele două obiective au fost trecute în domeniul public al județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman "în vederea reabilitării și valorificării cadrului natural al zonei Dunării – Belina-Brațul Pavel".

„Hotărârea de Guvern a fost dată în 2013, ei (factori decidenți din CJ Teleorman – n.r.) au făcut niște hârtii care n-aveau nicio legătură cu intrarea în proprietate, pe 15 ianuarie au făcut transferul prin procesele verbale și pe 16 ei le-au dat la Teldrum. Și el (Dănuț Cristescu – n.r.) spune o poveste, că au luat obiectivele ca să facă niște proiecte, care n-au mai fost aprobate. Dar ei nu aveau cum să facă proiecte pe ceva ce nu le mai aparținea”, a consilierul județean Adrian Bădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel