Loverboy român vânat în cinci țări, arestat în Italia. Tânărul de 35 de ani, condamnat la ani grei de închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Luni, 31 octombrie, polițiștii din Arezzo, în cadrul unor servicii specifice de căutare a persoanelor care fac obiectul unor măsuri de restrângere a libertății personale, au arestat un cetățean român în vârstă de 35 de ani, pe numele căruia figura un mandat european de arestare emis de România.

Percheziția intensivă efectuată de polițiști, susținută de o activitate info-investigativă prealabilă, le-a permis să dea de urma cetățeanului român în această zonă a Italiei; descinderea în zori de zi efectuată de polițiști în localul în care acesta era cazat le-a permis să îl găsească și să îl aducă în fața justiției.

Loverboy român vânat în cinci țări, arestat în Italia

 

Bărbatul este acuzat de înșelăciune, exploatare a prostituției, luare de mită și spălare de bani, fapte comise între 2008 și 2018 între România, Germania, Spania, Italia și Austria, pentru care va trebui să execute o pedeapsă de peste 12 ani. 

Concret, cetățeanul român, după ce își ademenea și seducea victimele prin binecunoscuta tehnică "loverboy", le invita să se deplaseze în diferite orașe sau țări și le obliga să se prostitueze, încasând veniturile ilegale din această activitate și lipsindu-le pe victime de posibilitatea de a alege.

Ulterior, odată ce împotriva sa era începută urmărirea penală în țările în care le forțase efectiv pe fete să se prostitueze, bărbatul își plătea victimele pentru a le determina să renunțe la declarațiile acuzatoare împotriva sa sau, în orice caz, pentru a se speria în fața autorităților judiciare, motiv pentru care este acuzat de infracțiunea de luare de mită în acte judiciare.

Tânărul de 35 de ani, condamnat la ani grei de închisoare 

 

În fine, românul în vârstă de 35 de ani va trebui să răspundă și pentru infracțiunea de spălare de bani, întrucât au fost constatate numeroase operațiuni bănești care au avut ca scop să dea o aparență legală capitalurilor provenite din activitatea ilegală desfășurată.  

După îndeplinirea formalităților obișnuite, cetățeanul român a fost dus la închisoarea din Arezzo și pus la dispoziția autorității judiciare competente.

 

--------------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel