Italia. Carabinierii au folosit șocuri electrice pentru a aresta un român care arunca mobilă pe geam: "Trebuie să scap de ea"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Polițiștii italieni au folosit șocuri electrice pentru a aresta un român violent. Bărbatul arunca mobila din casă, apoi i-a atacat și pe polițiști cu un obiect metalic.

În Italia, un bărbat de naționalitate română în vârstă de 56 de ani a devenit violent și a început să arunce pe geam în stradă cu obiecte și mobilier din casă. Incidentul a avut loc într-un bloc de locuințe din zona Brusegana din orașul Padova, iar un vecin a fost cel care a chemat poliția în ajutor, pentru a-l calma pe bărbat.

Românul a încercat să atace carabinierii în casa lui

 

Numai că, odată ajunși la fața locului, bărbatul a devenit și mai recalcitrant și chiar i-a atacat pe polițiști cu un ghiveci de fier. „Plecați! Trebuie să scap de ea!”.

Ofițerii au recurs la folosirea unui pistol cu electroșocuri pentru a-l aresta pe român. Cu toate acestea, nimeni nu a fost rănit din fericire.

Forțele de ordine au declarat că totul s-a desfășurat conform procedurilor stabilite, în condițiile în care bărbatul i-a atacat violent și chiar i-a pălmuit pe unii dintre polițiști.

Bărbatul a fost arestat și este suspect de probleme de natură psihologică

 

Românul din Italia a fost arestat, iar deocamdată nu au fost făcute publice detalii despre starea sa psihică sau motivele pentru care a recurs la acest gest, potrivit ilgazzettino.it. Zvonurile printre vecini erau multe, până la presupunerea că românul este nebun.

Vez și

 

Italia. Româncă bătută în miezul zilei. Asalt planificat sau împotriva unei victime "la întâmplare"?

 

O tânără de 20 de ani, de origine română, a fost agresată la doar câțiva pași de toaletele publice din centrul Anconei, după ce a fost aruncată o petardă, diversiunea perfectă pentru a distrage lumea care ar fi putut să o ajute.

Românca a fost apucată de păr și aruncată la pământ după ce a fost aruncată o petardă, ieri după-amiază în Piazza Roma, chiar dacă centrul era plin de copii care sărbătoreau Halloween-ul. În mijlocul agitației de tineri, fata de 20 de ani a fost agresată la doar câțiva pași de toaletele publice, unde se adună de obicei grupuri de minori.

Tânăra ar fi fost atacată de o fată, care a fugit după asalt. Carabinierii Norm au sosit la fața locului și au identificat și salvat victima.

Continuă știrea aici..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel