Localul britanic cu cea mai râvnită friptură a epuizat rezervările pentru întregul an 2024 în două ore; Doritorii așteptau și câte patru ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pub-ul care vinde cea mai populară friptură din Marea Britanie a epuizat rezervările pentru tot anul 2024 în doar două ore - după ce a sfârșit lista de așteptare uriașă de patru ani.

Un pub care vinde cea mai populară „friptură de duminică“ din Marea Britanie a epuizat în doar două ore toate locurile pentru întreaga perioadă 2024 - după ce tocmai a eliminat lista de așteptare uriașă de patru ani. 

Bank Tavern din Bristol, un local ascuns, este cel mai dificil de a obține o rezervare.

Situat pe John Street încă din anii 1800, pubul a redeschis rezervările pentru celebrul său prânz de duminică, după ce anul trecut a eliminat o listă de așteptare de patru ani. A deschis rezervările la ora 10:00 în ziua de Anul Nou pentru anul acesta și toate datele au fost ocupate până la prânz.

Pub-ul, ascuns în centrul orașului, are doar șapte mese, cu spațiu pentru până la 40 de persoane. Împărtășind vestea pe Instagram, echipa The Bank Tavern a declarat: "Mesele s-au vândut mai repede decât ne-am fi putut imagina. Suntem incredibil de recunoscători tuturor celor care ne susțin și doresc să vină la o friptură de duminică. Nu ne așteptam ca rezervările să se vândă atât de repede cum au făcut-o astăzi!".

Pubul britanic, încoronat drept cel mai greu loc din lume în care se poate obține o rezervare pentru cină

 

Ulterior, mangerul localului a scris: "Dacă nu ați reușit să rezervați o masă de data aceasta - vă rugăm să verificați din când în când calendarul din secțiunea de rezervări de pe site-ul nostru. Dacă altcineva își anulează masa, locul său va deveni automat disponibil. Vă mulțumim tuturor pentru dragostea continuă pentru micul nostru local. Un an nou fericit!"

The Bank Tavern a fost nevoit să nu mai accepte noi rezervări în 2019 după ce a câștigat premiile Observer Food Monthly Awards 2019 - transformând o listă de așteptare de șase luni în patru ani, deoarece cererea a devenit imposibil de gestionat.

Când pandemia de coronavirus a lovit în 2020, a însemnat că unele rezervări de-a lungul a doi ani au fost ratate, iar anulările au fost oferite celor care au ratat.

Pub-ul ar putea apoi să deschidă din nou agenda pentru 2024, atunci când se va elimina întârzierea de anul trecut. Acesta a împărtășit online poveștile de succes ale celor suficient de norocoși pentru a fi rezervat o masă duminică.

"Să vedem despre ce este vorba în toată această agitație.

Altul a spus că este "un început de an grozav", deoarece "în sfârșit își pot lua părinții când vin în vizită".

Un comentator ghinionist a scris: "Am ratat! Am încercat ani de zile!!!

Cineva a comparat procesul cu obținerea biletelor pentru Glastonbury, scriind: "Mă simt ca și cum aș merge la Glasto! Am intrat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel