Liviu Pop: Iohannis continuator al grupului... organziaţia aia NAZISTĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat la Antena 3, că preşedintele Iohannis a condus o organizaţie care este un „continuator” al unui grup nazist.

„Trebuie să spun că (în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale - n.r.) dânsul face acolo o acuzaţie ipocrită. O acuzaţie ipocrită din perspectiva zilei de 23 august şi din perspectiva fostei demnităiţi, dacă o pot numi aşa, cu ghilimelele de rigoare, a domniei sale, aceea de preşedinte a unui continuator al grupului... organziaţia aia nazistă, Forumul....”

„Unei entităţi naziste, asta nu eu o spun, o spun alţii. Am citit-o în presa vremii, am văzut-o clar... Chiar mă uitam... Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă, corect? Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război la Nurnberg. (...) Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German aştept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net. Dar în ziua de 23 august să faci declaraţii de genul acesta şi în anul Centenarlui, mi se pare un pic deplasat din partea şefului statului, care trebuie să fie mediator” a declart Pop la antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel