Liviu Pop dă COMENZI preşedintelui Iohannis: "Ia TERMINAŢI cu declaraţiile astea!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Pop îi comandă public preşedintelui Klaus Iohannis să "termine cu declaraţiile astea" după ce şeful statului a comentat alegerea lui Liviu Dragnea între spitalele de stat şi cele private.

Senatorul PSD a dat vina pe preşedintele Klaus Iohannis pentru problemele din sistemul medical.

"Ia, terminaţi cu declaraţiile acestea, domnule preşedinte Iohannis! Aşa îi spun: ia terminaţii cu declaraţiile acestea. Am fost pacient şi de asta spun lucrul acesta", aşa şi-a motivat Liviu Pop afirmaţiile dure la adresa preşedintelui, la Realitatea TV.

Senatorul a continuat să povestească despre momentul în care a luat o infecţie dintr-un spital privat pentru că, spune el, medicul lui s-a transferat la privat din cauza salariilor mici, de când era "Iohannis în coaliţie cu Băsescu".

"Am fost la spital privat pentru că medicul care lucra la spitalul de stat şi care mi-a făcut primele două intervenţiii chirurgicale, s-a transferat, având salariu mic, acum când era domnul Iohannis în coaliţie cu Băsescu, s-a tansferat la spital privat.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre internarea lui Liviu Dragnea: „Ăsta nu cred că s-a dus la un spital public”

În spital privat am luat infecţii şi am făcut în patru săptămâni trei intervenţii. Şi astăzi, după aproape un an de zile, am urmări de la infecţiile dintr-un spital privat. Aşa că, ia mai terminaţi, domnule Iohannis, cu declaraţiile de genul acesta. Sunteţi pe acelaşi discurs ca şi Băsescu. Aruncăm privatul împotriva statului. A început Băsescu, termină Iohannis", a mai declarat Liviu Pop la Realitatea TV.

Răbufnirea senatorului PSD are loc după ce Klaus Iohannis a spus că „Ăsta nu cred că s-a dus la un spital public”, referindu-se la Liviu Dragnea. Şeful statului a mai catalogat guvernarea PSD-ALDE drept un exemplu revoltător de incapacitate guvernamentală în domeniul sănătăţii publice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel