Liviu Pleşoianu, ENERVAT de Viorica Dăncilă: "Cine v-a spus, dragă doamnă, să o țineți langa?"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Pleşoianu axează dur ultima declaraţie a Vioricăi Dăncilă, care spune că se poate lupta cu toţi bărbaţii de stat care o urăsc, inclusiv Liviu Dragnea, care a contestat numirea sa la conducerea PSD.

"Detest din ribozomi și mitocondrii persoanele iresponsabile care au învățat-o pe doamna Dăncilă să folosească tactica victimizării de gen! După ce am fost atomizați ca popor de Băsescu și Iohannis, după ce am fost tăiați în segmente și așezați artificial în relații de ură și etern conflict (tineri vs. bătrâni, oameni de la țară vs. oameni de la oraș, oameni din țară vs. oameni din afara țării, pacienți vs. medici, părinți vs. profesori, ardeleni vs. munteni și moldoveni), chiar mă gândeam dacă a mai rămas ceva. ...Mai rămăsese: femei vs. bărbați. ...Exact asta ne mai lipsea, la nivel social!

Cine v-a spus, dragă doamnă, să o țineți langa cu "bărbații care atacă o femeie" - e un imbecil complet iresponsabil! Faceți foarte mult rău social prin acest mesaj! În plus, mi se pare DIZGRAȚIOS că vă referiți și la Dragnea în context. Nu doar că îi datorați ascensiunea politică, dar chiar e un om care a ținut foarte mult ca la vârful partidului și al țării să fie cât mai multe doamne!

Citeşte şi: Dăncilă nu se teme de Liviu Dragnea: "Pot să mă lupt cu toți"

Am un respect profund pentru femeie, v-am luat apărarea cu înverșunare când niște canalii au intrat cu bocancii în relația dvs. mamă - copil adoptat, dar ceea ce faceți acum e foarte, foarte rău... Probabil fără să realizați, generați o nouă falie umană în societatea românească..", a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă a fost întrebată cum comentează contestaţia lui Liviu Dragnea privind alegerea sa în funcția de președinte al PSD.

"Nu pot să spun că mă bucură acest lucru. Aș minți și am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă șapte bărbați de stat care mă urăsc și mă atacă, iată că a venit și al optulea. Pot să mă lupt cu toți opt", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel