Liviu Dragnea: „M-au inculpat pentru prostiile de la garaj”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul lider PSD Liviu Dragnea spune că nu înțelege de ce i s-a schimbat calitatea în dosar de la suspect la inculpat în dosarul Tel Drum.

Întrebat dacă se aștepta să fie „folosit” în campanie electorală, Liviu Dragnea a răspuns: „Pe citație scrie că mă cheamă să-mi aducă la cunoștință calitatea de inculpat”.

„Erați suspect până acum”, i-a spus Anca Alexandrescu.

„Între timp, stând aici, probabil că am făcut ceva prostii pe la garaj și trebuie să fiu inculpat”, a răspuns Liviu Dragnea, despre schimbarea calității din dosarul Tel Drum din suspect în inculpat. 

Liviu Dragnea acuză în continuare că în acest fel se vrea condamnarea sa în dosarul Tel Drum pentru a fi folosită în campania electorală. 

„Sigur că o să fiu folosit! Clar, o să fiu folosit! E străvezie strategia, limpede. Nu s-a mai operat de mult in dosarul ăsta. Chiar i-am spus Irinei la un moment dat, i-am spus și Flaviei (Flavia Teodorescu, avocata sa - n.red.) acum ceva timp că undeva în această vară vor ieși pe piață cu ceva, eventual cu ăsta... Pentru că nu au ce să spună! Le va fi foarte greu în campanie”, a spus fostul lider PSD în interviul acordat Ancăi Alexandrescu și difuzat astăzi la Realitatea PLUS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel