Liviu Dragnea, prima reacție publică, după ce s-a spus că s-a despărțit de Irina: Îmi asum întotdeauna deciziile luate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a avut prima reacție pe pagina sa de socializare, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Irina. Dragnea nici nu a infirmat, nici nu a confirmat despărțirea de Irina, iubita lui, însă a subliniat că viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. 

"Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

 

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Tânăra, suspectată că ar avea un amant: „Îmi pare rău...”

 

Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie.

Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării", a scris Liviu Dragnea pe facebook.

 

Irina Tănase și Liviu Dragnea, planuri de viitor

 

În vara acestui an, Irina Tănase, aşteptându-l în fața penitenciarului pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre planurile lor de viitor.

"Practic, în ultimele 9 luni el a stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare, iar pozițiile i-au fost afectate. Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu apropiații lui", a declarat Irina Tănase, la penitenciarul Rahova.

Irina Tănase a precizat că, după ce Dragnea iese din penitenciar, vor merge acasă, unde se vor întâlni cu copii acestuia şi câţiva prieteni.   


"Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi, care au rămas lângă noi în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. Am vorbit cu el la 20 minute după decizie, s-a bucurat foarte tare. I-am zis că vin să îl aştept şi mi-a spus să nu vin încă, deoarece nu ştie cât vor dura procedurile birocratice. I-am zis că vin. Judecătorii de la Bucureşti aveau o problemă personală împotriva lui. Judecătorii de la Giurgiu, fiind independenţi, cei care au rămas, că şi acolo s-a schimbat un judecător din complet, probabil că au judecat pe lege. Din punctul meu de vedere, nişte judecători curajoşi. Au dat o decizie la care nu se aştepta nimeni. (...) Trebuie să îl întrebaţi pe el (dacă va face politică). Nu a avut probleme cu niciun deţinut în penitenciar, toţi l-au tratat cu respect şi nu numai deţinuţii, ci şi angajaţii, atât cât s-a putut. Nu s-a confruntat cu probleme de violenţe. (...) Nu avem niciun plan (de vacanţă)", a spus Irina Tănase.

Ea a relatat cum a primit vestea eliberării lui Dragnea: "Eram cu prietenii mai apropiaţi în curte şi ne-am bucurat. Încep să plâng". Cât despre eventuale planuri de căsătorie, partenera lui Liviu Dragnea a spus: "nu ne grăbim".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel