Liviu Dragnea, la Viața Satului. Se cere SANCȚIONAREA TVR 1

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”

Alianta 2020 USR PLUS a sesizat CNA cu privire la apariția liderului PSD Liviu Dragnea în emisiunea „Viața Satului”, difuzata de TVR 1.

În solicitarea semnată de Dan Barna și Dacian Cioloș se cere sancționarea TVR 1 în concordanță cu dispozițiile Legii audiovizualului și Deciziei nr. 308/2019 a CNA, precum și obligarea TVR 1 să organizeze pe perioada campaniei electorale, în același interval orar și în cadrul aceleiași emisiuni, a unui interviu în care Alianța 2020 USR PLUS să beneficieze de același spațiu pentru promovarea propriului program electoral, arată Ziare.com.

Liderii Alianței 2020 USR PLUS arată că, printr-o astfel de abordare, TVR 1 a transformat emisiunea „Viața Satului” într-un program de promovare electorală pentru PSD încălcând legea.

Aceștia au mai atras atenția și asupra faptului că, în noiembrie 2016, TVR 1 a înregistrat un interviu cu Dacian Cioloș, la acel moment prim-ministru al României, fără ca acesta să fie competitor electoral, dar a refuzat ulterior difuzarea acestuia motivând necesitatea de „evitare a oricăror interpretări în campania electorală”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel