Liviu Dragnea intră într-un nou partid după ce s-a certat cu Codrin Ștefănescu. Anunță un "plan de salvare a României"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Liviu Dragnea a anunțat sâmbătă seara că revine în politică. Acesta spune că revine cu un nou plan de guvernare și totul s-ar învârti în jurul unei colaborări cu Diana Șoșoacă, din câte a dat de înțeles fostul lider PSD. 

Liviu Dragnea spune că va prezenta un nou plan de guvernare, pe modelul celui cu care a câștigat alegerile pentru PSD. De această dată, Dragnea l-a cosmetizat și l-a denumit "planul de salvare a României". 

Liviu Dragnea spune că partidul este deja creat și a vorbit elogios la adresa Dianei Șoșoacă, un indiciu important probabil, despre viitoarea destinație politică a sa. 

"Îți spun părerea mea foarte sinceră. Dintre toți politicienii care tulbură apele, care sunt pe Facebook, sunt la televiziuni și care își zic patrioți, singurul politician sincer este Diana Șoșoacă. Nu e feblețea mea, am zis și la tine la emisiune. Face mult zgomot. Are și ea dreptate: dacă nu făcea prea mult zgomot, nu o lua nimeni în seamă. Nu o judec eu. Ce am văzut la ea, am văzut sinceritate. La restu' e jale," a spus Liviu Dragnea.

Dragnea și despărțirea de APP. Fostul lider PSD anunță un nou "plan de salvare al țării"

 

Reamintim că Liviu Dragnea s-a alăturat inițial partidului fondat de Codrin Ștefănescu, denumit Alianța Pentru Patrie. După mai multe apariții televizate și o promovare intensă din partea lui Dragnea, acesta s-a certat cu Ștefănescu și au decis să își continue separat drumurile. Între timp, Codrin Ștefănescu a cooptat-o în partid pe Ana-Maria Prodan.

Liviu Dragnea s-a dezis total de APP și Codrin Ștefănescu, fiecare dintre ei acuzându-se reciproc de influențe care nu ar face bine partidului. 

"Eu anul viitor voi prezenta planul de salvare al României. O să încep să-l prezint public, domeniu cu domeniu," a spus Dragnea sâmbătă seara la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel