Liviu Dragnea contestă și NOUL COMPLET de la Înalta Curte

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea contestă și noul complet de la Înalta Curte, care ar urmează să-i judece recursul la condamnarea cu trei ani și jumătate închisoare cu executare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.  Judecătorii de la Înalta Curte au fost trași la sorți după ce Curtea Constituțională a dat dreptate Guvernului și a decis că e nevoie să fie desemnate noi complete de judecată.

Curtea Constituțională a constatat un conflict între puterile statului, și ca urmare Înalta Curte a decis tragerea din nou a completelor de cinci judecători.
Astăzi era programat un termen în procesul civil deschis de Liviu Dragnea la instanța Curții de Apel București. Avocatul lui Liviu Drganea a solicitat ca instanța să se pronunțe și pe noua hotărâre luată de conducerea Înaltei Curți de a trage la sorți noile completuri de 5 judecători. Curtea de Apel a decis că solicitarea este admisibilă.

Argumentul avocatului care îl reprezintă pe Dragnea este că instanța supremă ar fi trebuit să aștepte motivarea Curții Constituționale înainte de a trage la sorți noii judecători care să compună aceste completuri formate din câte cinci magistrați, pentru a vedea exact dacă era o problemă doar cu cei care conduceau aceste completuri sau dacă în integralitate ar fi trebuit trase la sorți din nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel