Liviu Dragnea: „Kovesi a promis că o să mă târască în pușcărie!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat că fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi l-ar fi sunat pe generalul Florian Coldea să-i transmită că îl va târî în închisoare.

„În legătură cu procesul care m-a adus aici. Vasile Dâncu mi-a povestit că într-o seară am fost la Antena 3 cu Tăriceanu în seara zilei când ANAF a fost peste Antena 3 să-i scoată din sediu. Eram majoritatea revoltați, eram multă lume atunci. Dâncu cu dl Coldea se uitau la emisiune la mine, la Antena 3, și în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă și că o să-mi arate dumneaei mie că o să mă târască în pușcărie și pe mine și pe soție. Cum îmi permit eu să apăr Antena 3 care este o televiziune împotriva ei. 

De exemplu, dosarul meu cu referendumul. O mizerie politică, de la un cap la altul. Am avut multe discuții în care Vasile Dâncu, prietentul meu cel mai bun, era prietenul meu cel mai bun, știu că era foarte revoltat și îi certa serios pe cei de la SRI, vorbind destul de deschis , că este un dosar politic și că trebuie să înceteze practicile astea în care SRI se implică în viața politică și, mai rău, sau la fel de rău și de grav, se implică în acțiunile Justiției”, a spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel