Lista "țintelor" lui Kovesi. DNA, reacție OFICIALĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

DNA infirmă existența unei liste cu personalități din presă și politică care au fost în vizorul Laurei Codruța Kovesi.

Direcţia Naţională Anticorupţie a reacţionat, marţi, în cadrul unui comunicat de presă, după în presă a fost publicată o "listă neagă", întocmită pe vremea fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi, care ar conţine "ţinte" din lumea politică şi din presă.

"Cu referire la informaţiile false vehiculate în spaţiul public care acreditează ideea existenţei în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a unei 'Lista pregătită de procurori cu NUME GRELE din presă şi politică ... care au fost în vizorul lui Kövesi', Biroul de Informare şi Relaţii Publice face următoarele precizări:

Dosarele aflate pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost şi sunt constituite în conformitate cu prevederile art. 288 şi următoarele din Codul de Procedură Penală.

Prin urmare, nu există vreo astfel de 'listă' cu persoane dintr-o anumită categorie socială sau profesională care ar fi vizate de anchetele procurorilor anticorupţie, informaţiile respective nu au suport în realitate, singurul rol fiind acela doar de a decredibiliza activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie", se arată în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel