Liderii PSD, în ședință la Parlament. Se pregătesc alegerile europarlamentare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liderii PSD se reunesc luni, la Palatul Parlamentului, într-o ședință a Biroului Permanent Național. 

Potrivit unor surse din partid, aceștia ar urma să discute despre pregătirile pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc la sfârșitul lunii mai.

În cursa internă s-au înscris, pe lângă eurodeputații actuali, mai mulți lideri ai partidului, printre care Claudiu Manda, Rovana Plumb, Claudiu Daniel Florea și Robert Negoiță.

În cursa pentru un mandat de eurodeputat s-a înscris și Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru Afaceri Europene și fost europarlamentar. El este susținut de PES Activists, organizație pe care o coordonează și care este formată din membri și simpatizanți social-democrați, potrivit hotnews.

Pe de altă parte, PSD nu a luat încă o decizie în privința unor liste comune cu ALDE.

Biroul Permanent al PSD se reunește luni, 25 februarie 2019, începând cu ora 11.00, la Palatul Parlamentului, Sala grupului PSD "Ovidiu Șincai", au anunțat social-democrații.

La întrunire urmează să participe și premierul Viorica Dăncilă, care deține și funcția de președinte executiv al formațiunii. Pe agenda de lucru se află, potrivit unor surse social-democrate, pregătirea pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc la sfârșitul lunii mai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel