Lider politic din România, mort la doar 29 de ani. Avea un bebeluș de doar câteva luni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Horia Stancu a murit la doar 29 de ani, după ce a făcut un atac cerebral şi a stat o lună în comă. Tânărul, care era liderul organizaţiei de tineret a PSD Braşov, era căsătorit şi avea un bebeluş mai mic de un an.

Horia Stancu fusese numit şef la Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Brașov. Tânărul s-a stins din viaţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. El uferise un accident vascular cerebral în urmă cu aproape o lună. 

"Astăzi este o zi mai rea pentru noi, după cum ştiţi a decedat unul dintre cei mai buni colegi ai noştri, un om de o calitate deosebită, e vorba de domnul Horia Stancu, un tânăr de 29 de ani. Aşa a vrut Dumnezeu să îl ia acolo lângă el. Şi trebuie să fim alături de familia lui şi de colegii noştri de la Braşov. Eu personal sunt marcată de pierderea acestui om", a declarat Mariana Ioniţă, director general al CNAIR, la România TV.

Prefectura Braşov a transmis un mesaj de condoleanţe familiei lui Horia Stancu.

"Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a scris prefectul judeţului Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel