Lider ALDE: "Pentru mine, referendumul nu există. Susţinătorii să nu voteze"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Toma Petcu. Sursa foto: Facebook
Toma Petcu. Sursa foto: Facebook

Declaraţii vehemente pe tema referendumului din partea preşedintelui ALDE Giurgiu, Toma Petcu. Acesta a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va vota la referendum şi le transmite tuturor colegilor săi şi votanţilor formaţiunii să facă acelaşi lucru.

"Pentru mine referendumul nu există, nici nu ştiu care e întrebarea, pentru că nu mă interesează, este un referendum despre ceva ce, din punctul meu de vedere, nu există.

Citeşte şi: REFERENDUM. Nicolae Bănicioiu (Pro România): "Justiţia nu e o temă aşa de importantă"

Nu vreau să vorbesc despre el pentru că dacă aş intra în această capcană aş vorbi mai puţin despre ce ne dorim în Parlamentul European, care este importanţa votului pentru Parlamentul European şi aş începe să dezbat tema referendumului, care de fapt este temă de justiţie", a declarat Toma Petcu.

 

Îndemnul ALDE pentru susţinători: "Să nu voteze la referendum"

 

El consideră că această temă a justiţiei 'putea să nu fie abordată acum, în campania electorală pentru europarlamentare'. Preşedintele ALDE Giurgiu a adăugat că "e clar că justiţia este un subiect sensibil".

Citeşte şi: REFERENDUM. Tăriceanu: "O temă parazitară. Recomand membrilor ALDE să nu facă jocul preşedintelui"

"E subiectul care din punctul meu de vedere este principiul de bază al democraţiei, drepturile şi libertăţile unui cetăţean reprezintă principiul de bază al democraţiei, dar avem şi alte obiective, abuzuri nu s-au produs doar în justiţie. (...) Nu vă ascund că noi transmitem tuturor votanţilor noştri şi a transmis şi domnul preşedinte al partidului ca să nu voteze la referendum. Deci, eu, personal, nu o să votez la referendum şi transmit tuturor colegilor mei ca la referendum să nu voteze şi asta e convingerea mea personală', a subliniat Toma Petcu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel