Leul folosit în videoclipul lui Dani Mocanu găsit de polițiști. Vela: „Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii argeșeni au găsit leul care ar fi fost folosit în videoclipul manelistului Dani Mocanu într-o menajerie din județul Dâmbovița.

Polițiștii argeșeni anunță că au identificat o locație unde era ținut un leu despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat.

Leul a fost găsit într-o menajerie din județul Dâmbovița. La fața locului au fost chemați și reprezentanții ANSVSA și ai Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița. Conform unor surse din anchetă, leul urmează să fie dus la Grădina Zoologică din Târgoviște pentru evaluare. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Este vorba despre videoclipul în care a apărut un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul Dani Mocanu. Videoclipul are milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici. „Leul este foarte slab, ca să nu mai zic că este rănit la picior şi este vizibil că este maltrat. Nici nu are putere să stea în picioare!!!Ruşine!!!!” sau „Sper să ai soarta leului! O meriţi din plin!” au fost doar două comentarii.

Vela: „Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei“

 

Poliţiştii argeşeni au anunţat deschiderea unui dosar penal în acest caz și au făcut trei percheziţii în judeţele Argeş şi Ilfov, informează MEdiafax.

Și ministrul de interne, Marcel Vela, a salutat găsirea animalului: „Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!", a transmis Marcel Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel