Kobe Bryant a murit. Gheorghe Hagi și Nadia Comăneci, mesaje: "Cumplită veste"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a postat, duminică seară, un mesaj de condoleanțe după moartea legendarului baschetbalist Kobe Bryant, denumindu-l pe acesta "unul dintre cei mai mari din toate timpurile". Un mesaj asemănător a transmis și Nadia Comăneci.

"Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant ????", a scris Gheorghe Hagi, pe Facebook.

"Oribilă și cumplită vestea trecerii în neființă a unei legende", a transmis Nadia Comăneci, pe Twitter.

Vedeta NBA, Kobe Bryant, (41 de ani), a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbușit în orașul Calabasas din California, potrivit TMZ. Se pare că jucătorul de baschet călătorea alături de alți patru oameni, atunci când elicopterul său privat s-a prăbușit. Toți pasagerii elicopterului și-au pierdut viața.

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a evoluat timp de 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, retrăgându-se din baschet pe 13 aprilie 2016, marcând 60 de puncte în meciul cu Utah Jazz.

Bryant a părăsit baschetul lăsând în spate un total de 33.643 de puncte înscrise în NBA.

În 2008 a fost denumit cel mai important jucător din NBA, a fost numit de două ori MVP-ul finalelor în NBA, dar și de două ori jucătorul care a înscris de cele mai multe ori. De asemenea, a fost de 18 ori selecţionat în All-Star Game, unde a fost desemnat MVP de 4 ori. În plus, a câștigat și de două ori titlul olimpic.

În cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR 2018, fostul baschetbalist Kobe Bryant a câștigat premiul pentru cel mai bun scurt-metraj animat, Dear Baketball, un film de cinci minute care conține o scrisoare de dragoste către acest sport, scrisoare pe care a scris-o în 2015.

"Nu puteam să-mi doresc mai mult de la viaţa asta. A fost absolut minunat. Nu-mi vine să cred că s-a terminat" - Kobe Bryant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel