VIDEO. Iohannis, răspuns pentru ȘtiriDiaspora.ro despre transferul PSD-iștilor la PNL: "S-a cam terminat. Puteți să vă întrebați sursele"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a răspuns la o întrebare adresată de jurnalistul ȘtiriDiaspora.ro, Bogdan Bolojan, despre "depesedizarea României prin absorbția în PNL".  

"Domnule preşedinte, consideraţi că depesedizarea României prin absorbţia în PNL este un succes?", a fost întrebarea pe care ȘtiriDiaspora a pus-o președintelui.

"Şi cum ar funcţionarea depesedizarea prin absorbţie în PNL? Vă referiți desigur la tema trecerii unor persoane dintr-un partid în altul. Sunt cazuri excepționale. Mi-am exprimat opinia și o cunoașteți foarte bine. S-a cam terminat. Dacă ați observat, cumva, s-a cam terminat", a spus Klaus Iohannis. 

Întrebat dacă au existat discuții în acest sens, președintele a răspuns: "Puteți să presupuneți sau să vă folosiți sursele, dar vă spun că s-a cam terminat".

În ultima perioadă, mai mulți primari aleși pe listele PSD au trecut la PNL, lucru care a stârnit nemulțumire în rândul susținătorilor liberalilor. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel