Klaus Iohannis, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ: „Cred cu tărie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, el arătând că acesta este "o perioadă de reflecţie asupra mesajului revelat al Coranului, care pune accent pe valorile toleranţei, generozităţii şi respectului pentru diversitate, ca fundamente ale bunei convieţuiri".

„Cu prilejul lunii Ramadan, transmit un salut călduros întregii comunităţi musulmane din România. Postul Ramadanului este o perioadă de reflecţie asupra mesajului revelat al Coranului, care pune accent pe valorile toleranţei, generozităţii şi respectului pentru diversitate, ca fundamente ale bunei convieţuiri.

Citește și Klaus Iohannis, alături de soția sa, în Italia: „Am dorit să dau un semn comunității noastre românești"

Cred cu tărie că, în România, dialogul interconfesional şi interetnic are o contribuţie semnificativă la consolidarea parcursului democratic al societăţii noastre, inspirându-ne strădania de a construi, împreună cu tânăra generaţie, un viitor mai bun, în prosperitate şi înţelegere reciprocă", este mesajul transmis de preşedintele Iohannis, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel