Klaus Iohannis: „Am primit o veste tristă!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Klaus Iohannis: „Am primit o veste tristă!”
Klaus Iohannis: „Am primit o veste tristă!”

Semnalul de alarmă este clar - e nevoie de reformă și trebuie să intervenim, trebuie să facem spitalele mai performante, mai sigure, spune președintele Klaus Iohannis despre incendiul de la spitalul din Slatina: „Din fericire, nu e așa de grav cum ar fi putut să pară la început”.

„Am primit o veste tristă. (...) Există un incendiu la un spital de psihiatrie din Slatina. Datele de până acum ne rată că nu sunt persoane grav rănite. Persoanele care au fost în incintă au fost evacuate și pompierii abia acum intră acolo să vadă dacă nu cumva a mai rămas cineva. (...) Deocamdată, din fericire, nu e așa de grav cum ar fi putut să pară la început. Semnalul de alarmă este clar - e nevoie de reformă. Trebuie să intervenim, trebuie să facem spitalele mai performante, mai sigure”, spune Klaus Iohannis.

El spune că va dezvolta subiectul miercuri seara, când va fi probabil ceremonia de învestire a noului ministru al Sănătății.

Circa 40 de pacienți internați la Secția de Psihiatrie a Spitalului din Slatina au fost evacuați, miercuri, din cauza unui incendiu izbucnit în clădire. Incendiul s-a produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina. Focul s-a manifestat la izolatorul spitalului, la nivelul parterului și la etajul întâi. Surse din interiorul spitalului au declarat că se pare că focul ar fi fost pus de un pacient.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel