Khachapuri leneș sau o prăjitură cu brânză într-o tigaie. O masă rapidă și gustoasă, gata doar în 10 minute!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Khachapuri leneș sau o prăjitură cu brânză într-o tigaie. O masă rapidă și gustoasă, gata doar în 10 minute! FOTO: captură video YouTube @LudaEasyCook
Khachapuri leneș sau o prăjitură cu brânză într-o tigaie. O masă rapidă și gustoasă, gata doar în 10 minute! FOTO: captură video YouTube @LudaEasyCook

O masă rapidă, gustoasă și satisfăcătoare în 10 minute! Un khachapuri leneș sau o prăjitură cu brânză într-o tigaie este un adevărat salvator pentru orice gospodină! Încercați și nu veți regreta!

Khachapuri leneș - Ingrediente

 

- brânză tare - 200 grame

- ceapa verde - 2 bucăți

- smântână - 200 grame

- ouă - 2 bucăți

- făină - aproximativ 4-5 linguri

- bicarbonat de sodiu - 0,5 linguriță

- sare după gust

- ulei pentru prăjit.

Așa se face cel mai gustos pate de ton cu cremă de brânză. Perfect la orice oră. Rezultatul e wow în doar 10 minute!

 

Khachapuri leneș - Mod de preparare

 

Pentru a pregăti khachapuri leneș, pregătiți în avans toate produsele necesare. Apoi, răzuiți brânza și tocați mărunt ceapa verde.

Într-un castron, puneți brânză rasă, spargeți două ouă, adăugați smântâna și ceapa verde. Amestecați foarte bine totul până se integrează.

Adăugați bicarbonatul de sodiu, sarea și amestecați bine. Adăugăm treptat făina și frământăm aluatul. Puneți aluatul de brânză într-o tigaie preîncălzită cu ulei și nivelați.

Coaceți prăjitura cu brânză într-o tigaie la foc mediu timp de 4-5 minute pe o parte și câteva minute pe cealaltă.

Khachapuri leneș este gata! Prăjitura cu brânză foarte gustoasă și hrănitoare trebuie servită caldă.

Poftă bună! 

Plăcintă cu brânză, conopidă și ouă. O poți mânca la orice oră. Trebuie s-o încerci neapărat!

 

Vezi și 

 

Altfel de colțunași. Găluște leneșe, rețeta mai rapidă și mai delicioasă! Nu știam că se prepara atât de simplu acest desert

 

Nu ai timp și nu vrei să stai mult timp la aragaz? Pregătește găluște leneșe! Nu trebuie să frământați aluatul mult timp, să așteptați să se coacă, să lucrați la crearea umpluturii sau să faceți alte lucrări complexe care vor obosi pe oricine. 

Principalul lucru este să găsiți o brânză de vaci uscată bună, deoarece aceasta este baza ideală pentru găluștele leneșe. Ei bine, atunci totul este foarte simplu: adăugați ouă, zahăr, făină și condimente. Se amestecă, se modelează și se fierbe rapid bucățile în apă clocotită.

Rezultatul este excelent și nu numai membrii familiei sunt bine hrăniți și mulțumiți, ci și gospodina care nu este prea obosită de la gătit!

Timp de pregătire: 15 minute. Timp de gătit: 20 de minute.

Fără făină și cuptor! Ai cireșe si cremă de brânză? Gătește un super desert!

 

Găluște leneșe - Ingrediente

 

- brânză de vaci cu un conținut de grăsime de cel puțin 9% - 400 g

- făină - 2-3 linguri + încă puțin pentru a intinde aluatul

- ouă - 2 bucăți

- zahăr - 1 lingură

- scorțișoară măcinată - 1 linguriță

- sare după gust.

Citește continuarea AICI...

Brânză mozzarella de casă, rețeta rapidă și simplă. Nu o mai cumpăra din supermarket!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel