Kelemen Hunor a DEZVĂLUIT ce a discutat cu Iohannis: "Așa vom guverna 4 ani"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Kelemen Hunor dezvăluie ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis la consultările de la Cotroceni. Liderul UDMR susține că varianta PNL-USR-PLUS-UDMR este una care ar permite guvernarea timp de 4 ani de zile. 

"Am fost prezenţi la prima rundă de consultări la Palatul Cotroceni şi am spus că, după rezultatul oficial al votului din 6 decembrie, sunt mai multe formule pentru stabilitatea guvernamentală. Din punctul nostru de vedere cea mai bună şi poate singura formulă despre care putem discuta este o coaliţie guvernamentală şi parlamentară între PNL, USR-PLUS şi UDMR.

Asta ar însemna o majoritate solidă, nu o majoritate constituţională. Nu am putea amenda Constituţia, dar cu sprijinul grupului minorităţilor am avea o majoritate solidă cu care s-ar putea guverna 4 ani de zile.

Am spus că lucrul cel mai important e să avem un proiect de buget cât mai repede și locurile de muncă să fie protejate, să fie crescute investițiile mari, să fie crescută economia națională cu accent pe câteva sectoare.

Au fost discuții utile", a declarat Kelemen Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel