Jurnalist britanic venit să filmeze frumusețile României, jefuit în centrul orașului Timișoara

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Celebrul jurnalist Charlie Ottley, realizatorul documentarului Wild Carpathia, a fost jefuit în Timișoara. El face un apel la hoți să-i înapoieze măcar cardul de memorie pe care sunt imaginile. 

Charlie Ottley a povestit cum a fost jefuit în zona centrală a Timişoarei. Jurnalistul britanic povestește că s-a oprit să se odihnească pe o bancă, iar cineva s-a apropiat şi i-a luat rucsacul în care se aflau echipamentele de filmare şi a fugit.

Ottley a precizat că a încercat să alerge după hoţ, dar acesta era mai bine antrenat. El a făcut apel la cel care a furat echipamentele să îi înapoieze cardul cu imaginile filmate.

Jurnalistul britanic lucrează la un film pentru promovarea judeţului Timiş şi a Timişoarei.

Charlie Ottley a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă acest incident îi schimbă percepţia despre România.

“Absolut deloc. Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa. Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi acest lucru, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”, a povestit jurnalistul britanic, potrivit Știrile ProTV.

Actualizare: O femeie și 2 copii, audiați în cazul furtului de echipamente ale lui Charlie Ottley

 

O femeie de 26 de ani și doi copii sunt audiați luni seara de polițiștii timișoreni în cazul furtului de echipamente ale lui Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”.

Luni seara, cei trei, bănuiți că au furat o geantă care aparținea lui Charlie Ottley, au fost prinși de polițiști în centrul Timișoarei.

Este vorba de o femeie de 26 de ani și de doi copii, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Cei trei sunt audiați luni seara de polițiști.

Luni, la prânz, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă.

A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Surse din anchetă spun că este vorba despre realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.

Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel