Jucător de la Steaua, DESFIGURAT dupa ce a fost BĂTUT cu BESTIALITATE în timpul meciului (FOTO + VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fotbalistul Stelei, Mihai Cosmin, a ieşit şifonat serios în timpul partidei cu Victoria, desfăşurat vineri în Liga a 4-a, anunță digisport.ro.

Răzvan Deaconu, jucător al echipei gazdă, l-a lovit cu pumnul în faţă de mai multe ori pe stelist, doar intervenţia colegilor şi a lui Marius Lăcătuş stopând incidentul.

Pe hârtie, Steaua avea un meci uşor cotnra Victoriei. Aşa a şi fost, cel puţin dacă ne referim la raportul de forţe din teren. La pauză, scorul era 5-0 pentru roş-albaştri, care se îndreptau spre o victorie confortabilă.

Totul a fost stricat însă de inconştienţa lui Răzvan Deaconu. După un fault al stelistului Mihai Cosmin, la mijlocul terenului, Deaconu a sărit la bătaie, fără să ţină cont de nimic. L-a lovit pe fotbalistul lui Lăcătuş cu pumnul în figură de mai multe ori, anunţă ProSport. Imediat, ceilalţi jucători au intervenit pentru a stopa incidentul, inclusiv Lăcătuş intrând pe teren. "Fiara" l-a scos pe fotbalistul bătăuş în afara terenului.

(w670)

Din fericire, conflictul s-a aplanat, la asta contribuind şi faptul că partida desfăşurată pe stadionul Rocar s-a disputat fără spectatori. Dacă la meci ar fi fost Peluza Sud, cu siguranţă că era un risc mărit ca ultraşii să vrea să se răzbune pe jucătorul de la Victoria.

În cele din urmă, în minutul 70 meciul a fost întrerupt, după ce Victoria a ramas fără numărul minim de fotbalişti pe teren.

De notat că la faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de poliţie, pentru a cerceta evenimentul.

 

Faza în care fotbalistul CSA Steaua este bătut cu brutalitate poate fi urmărită aici, la minutul 34 al partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel