Joe Biden, o nouă gafă: Încerca să dea mâna cu cineva, înainte să-şi dea seama că este singur pe scenă - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

După un discurs la Universitatea din Carolina de Nord, preşedintele Statelor Unite a rămas cu mâna în aer câteva secunde, ca şi când încerca să dea mâna cu cineva. Însă, în mod ciudat, nimeni nu se afla prin preajma preşedintelui în acel moment. 

Nici măcar cei din public nu erau suficient de aproape de şeful de stat, ca să salveze situaţia, relatează Observator. Imaginile au ajuns virale pe reţelele sociale, însă foarte mulţi oameni au început să îşi pună întrebări şi despre sănătatea mintală preşedintelui american. 

 

 

Biden l-a jignit pe un reporter Fox News, crezând că are microfonul închis

 

Președintele Joe Biden l-a numit pe reporterul Fox News Peter Doocy „un fiu de cățea prost” („stupid son of a bitch”), asta după ce Doocy l-a întrebat pe Biden dacă inflația este un factor de risc politic pentru el, relatează CNBC.

După ce Biden s-a plâns că toate întrebările din presă se referă la situația militară din jurul Ucrainei, Doocy a strigat: „Vei răspunde la întrebări despre inflație? Credeți că inflația este un risc politic înaintea alegerilor (n.r. midterms)?”

Crezând că microfonul lui e oprit, Biden a răspuns sarcastic: „Nu, e un avantaj grozav. Mai multă inflație.”

Biden apoi a adăugat: „Ce fiu de cățea prost.”

Biden are un istoric lung de înjurături la microfoane care sunt de fapt pornite, mai scrie CNCBC, amintind de episodul din 2010 când a fost surprins spunându-i președintelui de atunci Barack Obama că adoptarea noii legi a sănătății din SUA a fost „a big fucking deal”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel