Jobul de vis: Babysitter pentru urșii panda. Video-ul cu ursuleții care dorm în poala unor angajați a emoționat tot internetul

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Acesta este jobul de vis: Babysitter pentru urșii panda. Video-ul cu ursuleții care dorm în poala unor angajați a emoționat tot internetul / Foto: Unsplash
Acesta este jobul de vis: Babysitter pentru urșii panda. Video-ul cu ursuleții care dorm în poala unor angajați a emoționat tot internetul / Foto: Unsplash

Un videoclip care arată mai multe persoane care îmbrățișează și leagănă ursuleți panda în poala lor, încercând să îi adoarmă a ajuns viral peste tot pe internet. Ce job poate fi mai frmos de atât?

Știați că "Panda Cuddler" sau Babysitter de urși panda este o profesie reală? Dacă nu, un videoclip devenit viral pe rețelele de socializare vă va arăta ce presupune această meserie și care sunt avantajele asociate cu ea. Clipul arată mai multe persoane care îmbrățișează urși panda în poala lor, încercând să îi adoarmă.

Videoclipul a fost distribuit de Buitengebieden pe Twitter, cu descrierea: "Cine nu ar vrea un job ca acesta?"

Există facilități de conservare a panda care angajează lucrători pentru a îmbrățișa și a se juca cu acești minunați prieteni blănoși în fiecare oră de veghe, conform NDTV.

 

Ursuleții panda au adunat peste 10 milioane de vizualizări

 

Videoclipul viral a adunat peste 10,3 milioane de vizualizări și peste 4,3 milioane de like-uri de când a fost postat în urmă cu o zi. Mai mult de 71.000 de utilizatori au redistribuit postarea.

Utilizatorii au lăsat remarci emoționante în secțiunea de comentarii.

"Aș plăti să lucrez pentru acest job", a spus un utilizator.

Un alt utilizator a scris pe Twitter: "În 2014, am auzit de un job de dădacă de panda. Chiar m-am interesat. Dar să mă mut în China părea cam mult. Ar fi fost drăguț dacă era mai aproape de casă".

"Asta nu e o slujbă. O voi face pe gratis", a comentat un al treilea utilizator.

 

 

 

Videoclipurile cu panda sunt unele dintre cele mai apreciate de pe internet

 

Videoclipurile cu panda bucurându-se în habitatul lor natural sau în captivitate sunt distribuite pe scară largă pe rețelele de socializare. Din cauza comportamentului lor leneș și neîndemânatic, oamenilor le place să îi privească.

Luna trecută, un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare care arăta un îngrijitor de la grădina zoologică trezind un panda care dormea pe un morman de lemne.

Îngrijitoarea de la grădina zoologică l-a împins pe ursulețul adormit cu un morcov, ca să se trezească. În momentul în care animalul cu blană s-a întors, aceasta a luat morcovul și a adormit iar în timp ce îl mânca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel