Jandarmeria intră în JOCUL POLITIC PSD. A reclamat la DIICOT "lovitura de stat" din 10 august

Jandarmeria Română depune plangere penală la DIICOT în cazul protestului din 10 august, privind finanțarea externă și o tentativă de "schimbare a ordinii constituţionale", informează Realitatea TV. Astfel, Jandarmeria  face jocul politic al lui Liviu Dargnea și PSD.

 

Plângerea depusă de Jandarmerie vizează infracțiuni care sunt de competența DIICOT, articolul 397 din Codul Penal, respectiv acțiuni împotriva ordinii constituționale.

"Întreprinderea de acţiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârşite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi."

 

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că instituţiile statului n-au greşti cu nimic când au intervenit în forţă în Piaţa Victoriei în 10 august, având suficiente elemente „ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat".

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26