James Caan, cunoscut pentru rolul din "Nașul", a murit la vârsta de 82 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

"Cu mare tristețe vă informăm despre decesul lui Jimmy în seara zilei de 6 iulie", a anunțat joi familia lui James Caan pe Twitter.  

Actorul american James Caan, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul "The Godfather" al lui Francis Ford Coppola, a murit la vârsta de 82 de ani, a anunțat joi, 7 iulie, familia sa pe contul oficial de Twitter al actorului. 

"Cu mare tristețe vă informăm despre decesul lui Jimmy în seara zilei de 6 iulie", a transmis familia lui James Caan pe Twitter. "Familia apreciază revărsarea de dragoste și condoleanțe sincere și vă roagă să continuați să le respectați intimitatea în aceste momente dificile."

Născut în districtul Bronx din New York în 1940, James Caan l-a interpretat pe Sonny Corleone în filmul emblematic al lui Francis Ford Coppola din 1972 despre mafia italo-americană, care a împlinit anul acesta 50 de ani de la lansare. Într-unul dintre celelalte roluri importante ale sale, în Misery, adaptare după cartea lui Stephen King, a interpretat rolul unui scriitor răpit de o femeie rea interpretată de Kathy Bates.

Actorul a fost nominalizat la Oscar pentru rolul lui Sonny Corleone din "Nașul". James Caan a mai avut roluri în filmele The Loner și Rollerball.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel