Iulian Bulai: "Moțiunea trece doar dacă PSD își dă jos propriul GUVERN"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Iulian Bulai spune că moțiunea de cenzură trece doar în situația în care PSD își dorește să dea jos "propriul guvern". 

"Moțiunea de astăzi va trece doar dacă PSD vrea să se folosească de fenta lui Dragnea împotriva lui Grindeanu din vara lui 2017.

Adică să își dea jos propriul guvern. Situația nu este la fel de favorabilă lor ca acum 2 ani. Președintele a spus nu va mai numi un alt guvern PSD. PSD-ALDE nu riscă schimbarea guvernului acum fără garanția unui alt guvern propriu. Un an și jumătate e încă prea devreme pentru ei pentru a repeta jocul din 2015 și reinventarea la alegerile din 2016.

USR va vota moțiunea, dar nu vrem să intram la guvernare. Pentru a schimba țara radical avem nevoie nu de 4 ani ci de 8 ani de guvernare succesivă. Într-un an ai timp de reforme foarte reduse, și fără impact.

Votez moțiunea pentru că Dăncilă trebuie să plece. PSD a câștigat alegerile și este obligat să încerce să dea un guvern mai bun, nu să arunce această sarcină în grija altor partide. Periculos este și avântul cu care alte partide de opoziție (PNL de exemplu) doresc să ajungă la guvernare. Cu orice preț: bugetul țării făcut praf, fără majoritate în parlament, timp redus pentru implementarea reformelor și a programului de guvernare.

Dăncilă trebuie să plece. Le dau și sugestii celor de la PSD, dacă tot a plecat Dragnea. Votați moțiunea și propuneți un guvern de tehnocrați din PSD. Poate aveți. Îi găsiți voi.

Cine știe?! Poate aveți oameni mai buni decât Dăncilă, Daea, Andrușcă, Breaz sau Meleșcanu!", a scris Iulian Bulai pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel