Iubita lui Liviu Dragnea, Dăncilă, Firea şi Olguţa pierd procesul împotriva unei publicaţii de satiră

Procesul în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman s-a încheiat la Tribunalul Bucureşti, după ce acţiunea s-a perimat. Practic, părţile nu şi-au mai susţinut demersul din 12 aprilie 2019.

Potrivit Codului de procedură civilă, orice cerere de chemare în judecată, contestaţie, apel, recurs, revizuire şi orice altă cerere de reformare sau de retractare se perimă de drept, chiar împotriva incapabililor, dacă a rămas în nelucrare din motive imputabile părţii, timp de 6 luni. Termenul de perimare curge de la ultimul act de procedură îndeplinit de părţi sau de instanţă.  

Procesul de pe rolul Tribunalului Bucureşti era suspendat din  data de 12 aprilie 2019, astfel că termenul de perimare s-a împlinit.  

„Constată perimate atât cererea de chemare în judecată formulată de către reclamante, cât şi cererea reconvenţională formulată de către pârâtul Petrar Călin. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 09 iunie 2020”, se arată în minuta instanţei, potrivit Adevărul.  

Acţiunea în instanţă a fost înregistrată la 30 aprilie, după ce, în 25 aprilie, site-ul Times New Roman a fost amendat de Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru injurii la adresa partenerei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Vizaţi de demersul Irinei Tănase, Vioricăi Dăncilă, Gabrielei Firea, Liei Olguţa Vasilescu şi al lui Carmen Dan sunt  Infant Media SRL, care administrează Times New Roman, administratorul firmei,  redactorul - şef al acestuia şi pe redactorul Ovidiu Eftimie.


[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy