Italia. Iubirea pentru o stripteuză româncă l-a costat pe un italian zeci de mii de euro. Cum l-a ȚEPUIT fata

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O dansatoare româncă de striptease a reușit să obțină 36.000 de euro de la un italian, după ce l-a păcălit că tatăl ei este grav bolnav. 

Presa din Italia scrie despre cazul unei românce, care a reușit să obțină nu mai puțin de 36.000 de euro de la un italian din localitatea Cordenons, provincia Pordenone.

Tânăra de 33 de ani, dansatoare de striptease, a obţinut banii de la un bărbat de 40 de ani, minţindu-l că are nevoie de bani pentru tatăl ei care este foarte bolnav în România.

Potrivit trevisotoday.it, un judecător a condamnat o româncă la 9 luni de închisoare pentru fraudă.

Cum l-a păcălit românca pe italian

Potrivit jurnaliștilor italieni, românca, pe numele ei Adelina Mirabela Nicola, l-a întâlnit pe italian într-un club de noapte din localitatea Fossalta di Portogruaro. Sedus de mișcările ei lascive, cei doi au început o relaţie de amor. Se pare că Adelina avea alte planuri, dorind sa obţină de la bărbat cât mai mulţi bani.

Italianul a declarat în instanţă că românca i-a cerut în mod repetat s-o împrumute cu sume de bani pentru a-şi ajuta tatăl grav bolnav.

Românca i-a spus acestuia că părintele său are nevoie de aceşti bani pentru a putea susţine cheltuielile cu locuinţa, dar şi pentru a-și asigura medicaţia necesară.

Tânăra a obținut, în total, 36.000 de euro. Banii au fost "încasați" atât numerar, cât și prin transferuri bancare.

În momentul în care şi-a dat seama că a fost păcălit, italianul a dat-o în judecată pe Adelina pentru fraudă. Un judecător din Pordenone a condamnat-o pe tânără la 9 luni de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel